Data Specialister.

Vejen til værdifuld indsigt

Data Specialister.

Vejen til værdifuld indsigt

Data Specialister.

Vi forvandler Big Data til øget værdi for din virksomhed

Data Specialister.

Vores Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælpe dig med at bruge data til at fremme forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har såvel forsknings- som virksomhedserfaring. Vores Data Specialister er som kinderæg - de dækker hele tre behov. De er skarpe med analyse, de er gode til datahåndtering og de har kommerciel erfaring.

Denne kombination er ikke let at finde hos én person, men det er netop i krydsfeltet mellem disse områder, at man kan forvandle Big Data til forretningsfordele og skabe nye løsninger, og der er det vi gør, både fremadskuende og innovativt - i international målestok. Det gør vores Data Specialister til et virkelig spændende team!

Vil du vide mere om hvordan?

Vi kan hjælpe din virksomhed til ny indsigt!

Amesto NextBridge er en dedikeret Big Data og IoT Analytics-virksomhed. Vi er en af ​​de få rene tjenesteudbydere i Norden på dette område. Vores Data Specialister har baggrund fra kvantitativ forskning kombineret med bred praktisk erfaring fra erhvervslivet. Lad os tage en snak!

Kontakt os

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Maskinlæring og AI
 

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper vores kunder med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige...
AI rådgivning
 

AI & Data Science

Vi har konsulenter som er specialister indenfor kunstig intelligens/AI, analytics og maskinlæring. Vi kan hjælpe dig med at bruge dine data til at understøtte ændringsprocesser og digitalisering samt til at skabe øget værdi i din forretning.
AI & Data Science