Hvad er vigtigt i din BI-løsning?

BI - Business Intelligence.

Er det udfordrende at vælge ny BI-løsning til rapportering, budgettering og analyse? Vi har nøje udvalgt værktøjer og guidelines, så du er bedre rustet til at vælge Business Intelligence-løsning til din virksomhed.

HVAD ER VIGTIGT I DIN BI-LØSNING?

Står du overfor at skulle skifte BI-løsning, eller skal du finde jeres første rapporteringsværktøj? Så er der mange vigtige aspekter, som du nøje bør overveje. Vælg et webbaseret BI-værktøj, som giver jer de nødvendige muligheder inden for rapportering, budgettering og analyse. Det er vigtigt, at I enkelt selv kan bygge netop de rapporter, som er relevante for jeres virksomhed, og at I nemt kan dele dem med kolleger, uanset hvor de er. 

    

Amesto Solutions har stor erfaring med BI og tilbyder konkret sparring fra valg af BI-system til uddannelse og løbende tilpasning, efterhånden som jeres virksomhed udvikler sig.

 

Kundecase

"NU ARBEJDER VI MERE EFFEKTIVT OG HAR FÅET FINANSIEL KONTROL"

 

”Vi har gennemført vores første budgetproces via OneStop Reportings webportal. Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra budgetansvarlige om brugervenlighed i budgetformularerne og budgetopfølgningsrapporterne.
Enklere budgetprocesser med skræddersyede rapporter gør, at vi kan arbejde mere effektivt. Vi kan følge op på budgetter på en mere hensigtsmæssig måde og dermed også få bedre finansiel kontrol i vores arbejde.” 

- Ledelsen i Læger uden Grænser, Norge.


Læger Uden Grænser i Norge følte at de arbejdede tungt og besværligt med budgetteringsprocesser og rapportering. I 2017 implementerede de derfor OneStop Reporting med nye budgetteringsrutiner for organisationen.

KOMPLET TALHERREDØMME

Amesto anbefaler en webbaseret BI-løsning, som prioriterer brugervenlighed og giver dig alle de nødvendige features inden for: 

  • Rapportering
  • Budgettering
  • Analyse

 

Se mere om OneStop Reporting