Amesto Solutions kåret som Gazelle 2017

Amesto Solutions kåret som Gazelle 2017

21
okt

21. oktober 2017

Amesto Solutions kåret som Gazelle 2017

Amesto Solutions er meget stolte af kåringen som Gazelle-virksomhed. Administrerende direktør, Erik Højbjerg:

”Først og fremmest er det en stor cadeau til vores dygtige konsulenter. Vi har opbygget en effektiv organisation som arbejder med de rette kundesegmenter, men når alt kommer til alt er det medarbejderne der har præsteret flot. Amesto har en stærk team- og performancekultur, og vi sørger altid for at sammensætte det stærkeste team af medarbejdere til den enkelte opgave, så vi opnår en høj effektivitet og kan levere stærke løsninger til vores kunder.”

Fra ét til fire forretningsområder

Amesto Solutions’ kerneforretning har altid været implementering, support og udvikling af ERP-systemet Visma Business kombineret med stærke kompetencer inden for integration til eksterne systemer. De sidste par år har Amesto Solutions udvidet paletten, så de i dag tilbyder forretningsløsninger inden for ERP, CRM, BI og snart også HRM.
Samtidig er antallet af kompetente konsulenter vokset støt, så Amesto Solutions nu har 30 medarbejdere, som hver dag arbejder på at give kunderne de optimale løsninger og udvikle forretningen i tæt samarbejde med den enkelte kunde.

Mulighed eller trussel: Fra køb til abonnementer

Ligesom man kender det fra mange andre brancher, sker der også i softwarebranchen et skift fra køb til abonnementsaftaler. Man kan sammenligne det med køb vs. leasing i bilbranchen. Inden man vælger skal man overveje om man for eksempel selv kan reparere bilen og foretage servicetjek, eller om det vil være bedre at lade andre varetage den del, så man selv kan fokusere på blot at bruge bilen.
Tilsvarende skal man som virksomhed ved anskaffelse af fx et ERP-system overveje om man selv vil have hardware/servere stående eller om man vil have løsningen hostet, og om man hurtigt vil kunne sige sin aftale op, eller om man vil investere up-front og binde sig for længere tid. Dette skift er en stor trussel for mange softwareforhandlere, da det kræver en god likviditet samt evnen til at tilpasse produkter og forretning, hvis man skal overleve på det ”nye” marked – på sigt bliver det et spørgsmål om ”survival of the fittest”.

”Hos Amesto Solutions ser vi helt klart udviklingen på markedet som en mulighed frem for en trussel mod vores forretning. Det har krævet en ny forretningsmodel, og det stiller andre krav til os som forhandler. Vi mærker efterspørgslen på online og abonnementsbasserede produkter, men samtidig har vi også kunder som foretrækker at ”købe og eje” deres system. Vores forretning og vores konsulenter er rustet til at løfte begge opgaver, og med den nye forretningsmodel er vi fortsat en stærk spiller og foretrukket partner på markedet”, fortæller Erik Højbjerg.

 

”Gazellerne genopfinder Danmark”

Børsen skriver om Gazeller: En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle årets gazeller.

Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – og alle er de med til at genopfinde Danmark.

Om Amesto Solutions

Amesto Solutions er specialister i forretningssystemer med særlig fokus på ERP, CRM og BI, og leverer komplette løsninger, som bidrager til at styrke og udvikle vores kunder. Vi er Nordens største Visma- og SuperOffice-partner, samt nordisk forhandler af BI-systemet OneStop Reporting. I de nordiske lande har vi leveret over 2.500 ERP-løsninger baseret på Visma Business gennem de sidste 30 år. Derudover har vi implementeret CRM hos over 1.000 kunder i hele Norden.
Vores helt store styrke ligger i integrationen af de forskellige systemer. Hos Amesto Solutions møder du erfarne forretningskonsulenter med konkret viden om, hvordan man optimerer processerne og skaber maksimal værdi for virksomheden.