Amesto Solutions kåret som Årets Visma Partner 2020

Amesto Solutions kåret som årets Visma Partner 2020

18
dec

18. december 2020

Amesto Solutions kåret som årets Visma Partner 2020

Amesto Solutions Danmark er blevet kåret til årets Visma partner 2020 af Visma Danmark. Prisen går til den Visma partner i Danmark som har solgt det største antal licencer i 2020. I år var det os hos Amesto Solutions som vandt prisen, og det er vi meget stolte af.

Fra ét til to forretningsområder

Amesto Solutions’ kerneforretning har altid været implementering, support og udvikling af ERP-systemet Visma Business kombineret med stærke kompetencer inden for integration til eksterne systemer. I det forgangne år har vi udvidet fokusområdet til også at inkludere Visma.net ERP, således at vi nu også kan tilbyde en Visma løsning i skyen. 

Kompetente medarbejdere er nøglen til vores sucess

Ud over at inkludere Visma.net, har vi også øget antallet af konsulenter, så Amesto Solutions nu har endnu flere kompetente ressourcerat trække på i forhold til  at give kunderne de optimale løsninger og dermed udvikle deres forretning - i tæt samarbejde med den enkelte kunde.

Det er en stor cadeau at modtage prisen som årets Visma Partner, og der skal lyde et stort tak til hele teamet hos Amesto Solutions og ligeledes til vores samarbejdspartnere og kunder. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2021.