ERP-løsninger styrker danske virksomheder

ERP

ERP-løsninger styrker danske virksomheder

ERP

ERP-løsninger styrker danske virksomheder

21
jul

Thor Wexø , 21. juli 2013

ERP-løsninger styrker danske virksomheder

Flere og flere danske virksomheder får øjnene op for, at et optimalt ERP-system øger effektiviteten og styrker konkurrenceevnen. Der er i 2012 sket en markant stigning i salget af CRM-systemer, værktøjer til Business Analytics, database-programmer og digitale samarbejdsværktøjer – og alt tyder på, at udviklingen fortsætter.

Nye tal fra analysehuset IDC viser, at salget af software steg med mere end 7,5 % i 2012, og vækstraten i 2013 og 2014 forventes at være på over 5 %. Når udviklingen går denne vej, skyldes det blandt andet, at danske virksomheder i højere grad kan se, at it-løsninger og digitalisering af en lang række arbejdsprocesser er vejen frem, når forretningen skal styrkes.

Valget af et optimalt ERP-system betyder for virksomheden, at de får bedre overblik over kunder, leverandører og samarbejdspartnere, og muligheden for salg optimeres. Mange virksomheder har længe været tilbageholdende med at investere i it-systemer, men de nye tal tyder på, at en stor del af de danske virksomheder nu er klar til at følge med udviklingen inden for digitalisering og dermed få et godt grundlag for at øge omsætningen.

Se Amestos ERP-løsninger

Kilde: Analysehuset IDC

Thor Wexø

Thor Wexø


Sales Manager og teamleder

Thor er løsningsrådgiver hos Amesto Solutions. Thor har siden 1996 hjulpet både private og offentlige virksomheder med den digital omstilling. Således har Thor i mange år arbejdet med rådgivning indenfor procesoptimering og digitalisering, og har hos Amesto Solutions blandt andet været med til at hjælpe virksomheder som Scania, Thygesen Transport, HCS Transport og Fredsøe.