Få flere muligheder i Visma med Data Model Extention

Visma Business

Få flere muligheder i Visma med Data Model Extention

Visma Business

Få flere muligheder i Visma med Data Model Extention

1
jun

1. juni 2016

Få flere muligheder i Visma Business med Data Model Extention

Oplever du, at du ikke kan trække alle de nødvendige data direkte i Visma Business, fordi noget ligger i eksterne databaser eller excel-filer? Og er du træt af at skulle vedligeholde data flere steder? Så kan Data Model Extention-modulet (DME) til Visma Business være den løsning du har brug for.

Med DME-modulet er det muligt at tilføje ekstra felter og tabeller til Visma Business. Det fungerer ved, at der dannes et script – i dette tilfælde i XML – som definerer de udvidelser, som ønskes foretaget i datamodellen. Dette dokument vil derefter blive indlæst af Visma Business, som fletter denne udvidelse sammen med Visma Business kerne-datamodellen.

DME giver mange nye muligheder i din Visma Business løsning:

  • Oprettelse af ekstra felter/tabeller, f.eks til stamdata på produkter til integration til Web-shop (link til videoer, ekstra produktark, link til flere billeder mv.).
  • Oprettelse af ekstra felter til kunder/leverandører, f.eks. kunne det være ekstra oplysningsfelter, mail-/Linkedin-/Facebook-adresser.
  • Integration til Google Earth, så det er muligt at vedligeholde sit adresseregister direkte fra Visma via Google.
  • Kalkulationstabel, beregningsmodel-tabel, som tidligere har ligget i et Excel ved siden af Visma.
  • Tilføjelse af relationer mellem nye og/eller eksisterende tabeller.
  • Nye tabeller kan relateres direkte til eksisterende tabeller.
  • Eksisterende tabeller kan relateres til nye tabeller, hvis der tilføjes et fremmed nøglefelt i den eksisterende tabel.
  • Tilføjelse af indeks på nye og eksisterende tabeller (ud over den mulighed, man har i Visma Business’ brugerinterface for at lave database-indeks).
  • Tilføjelse af tekster til de nye elementer.

Fordelen ved en udvidelse af datamodellen er, at den integreres fuldstændig med den datamodel, som Visma Business arbejder med. Det betyder, at ens egne tabeller optræder i Visma Business-brugergrænsefladen på præcis samme måde som Visma Business’ egne tabeller.

Sommerkampagne på DME-modulet

I juni måned kører vi sommerkampagne på DME-modulet til eksisterende kunder med Visma Business minimum version 10.

Ved bestilling senest 30. juni 2016 kan du således anskaffe dig modulet til 30.000 kr minus 25% sommerrabat + vedligehold på 450 kr. pr. måned + fast installationspris på 2.500 kr. Alle priser er ekskl. moms.

For mere information, kontakt os på tlf. +45 49 22 46 46.