Highlights fra 2018

Highlights fra 2018

20
dec

Erik Højbjerg , 20. december 2018

Snart lægger vi 2018 bag os, og jeg vil takke kunder og samarbejdspartnere for endnu et godt år med fokus på udvikling og optimering over hele linjen.

I år har vi sammen med Visma Software slået fast, at Visma Business-applikationen er en langtidsholdbar løsning. Samtidig har vi sat Visma.net på ERP-dagsordenen, og I 2019 åbner vi op for den online Visma-platform med løsninger som også kommer Visma Business-kunder til gode – Vi glæder os til at fortælle mere i 2019.

Vi er glade for at mange kunder i løbet af året er kommet med på OneStop Reporting og allerede ser resultater. Og med etableringen af forretningsområdet HRM (Sympa og &frankly) har vi åbnet op for det komplette nordiske forretningssystem.
På CRM- og Amesto Apps-området har vi fokuseret på at hjælpe vores kunder med at transformere deres SuperOffice-løsning til online, så de får del i de mange fordele ved at komme i skyen.

Jeg er meget tilfreds med vores arbejde i år, og sammen med hele Amesto-teamet ser jeg frem til at fortsætte rejsen mod at blive den mest værdiskabende partner inden for forretningssystemer på det nordiske SMB-marked. 

Med ønsket om en glædelig jul og på gensyn i det nye år. 
Erik Højbjerg, CEO i Amesto Solutions

 

Erik Højbjerg

CEO, Amesto Solutions A/S

Tlf. +45 49 22 46 46

Send en mail

Erik Højbjerg

Erik Højbjerg


CEO, Amesto Solutions A/S

Nyeste blogindlæg

Highlights fra 2018