Highlights fra 2018

Highlights fra 2018

Highlights fra 2018

20
dec

Erik Højbjerg

Snart lægger vi 2018 bag os, og jeg vil takke kunder og samarbejdspartnere for endnu et godt år med fokus på udvikling og optimering over hele linjen.

I år har vi sammen med Visma Software slået fast, at Visma Business-applikationen er en langtidsholdbar løsning. Samtidig har vi sat Visma.net på ERP-dagsordenen, og I 2019 åbner vi op for den online Visma-platform med løsninger som også kommer Visma Business-kunder til gode – Vi glæder os til at fortælle mere i 2019.

Vi er glade for at mange kunder i løbet af året er kommet med på OneStop Reporting og allerede ser resultater. Og med etableringen af forretningsområdet HRM (Sympa og &frankly) har vi åbnet op for det komplette nordiske forretningssystem.
På CRM- og Amesto Apps-området har vi fokuseret på at hjælpe vores kunder med at transformere deres SuperOffice-løsning til online, så de får del i de mange fordele ved at komme i skyen.

Jeg er meget tilfreds med vores arbejde i år, og sammen med hele Amesto-teamet ser jeg frem til at fortsætte rejsen mod at blive den mest værdiskabende partner inden for forretningssystemer på det nordiske SMB-marked. 

Med ønsket om en glædelig jul og på gensyn i det nye år. 
Erik Højbjerg, CEO i Amesto Solutions

 

Erik Højbjerg

CEO, Amesto Solutions A/S

Tlf. +45 49 22 46 46

Send en mail

Erik Højbjerg

Erik Højbjerg

CEO, Amesto Solutions A/S