Hvorfor skal regnskabsbureauer investere i BI-løsninger?

BI

Hvorfor skal regnskabsbureauer investere i BI-løsninger?

BI

Hvorfor skal regnskabsbureauer investere i BI-løsninger?

9
mar

Thor Wexø , 9. marts 2018

Hvorfor skal regnskabsbureauer investere i Business Intelligence-løsninger?

En konsekvens af den digitale transformation er, at tjenester i højere grad forventes tilbudt på digitale platforme. Dette gælder også regnskabstjenester, som er blevet mere og mere almindelige at bestille direkte på internettet. Der er mange digitale markedspladser, som kunderne kan besøge for at hente oplysninger om regnskabstjenester, og de kan hurtigt sammenligne forskellige regnskabsbureauer. Derudover kræver dagens kunder ofte mere end “bare tal” – de ønsker avanceret rådgivning baseret på deres økonomiske data. Det er derfor vigtigt at stille følgende spørgsmål: ”Kan vi tilbyde en komplet digital Business Intelligence-løsning til vores kunder?”

I følgende artikel fortæller OneStop Reporting, hvorfor regnskabsbureauer kan vinde på at investere i en god Business Intelligence (BI) løsning. Et regnskabsbureau er et firma som leverer regnskabstjenester til andre firmaer. Det kan omfatte alt fra at registrere fakturaer, betalinger og andre bilag, til at hjælpe til med årsopgørelsen.

Tid anses normalt for at være en af de mest værdifulde aktiver for revisorer. En god Business Intelligence-løsning vil minimere manuelle arbejdsopgaver, så du kan frigøre tid til at blive din kundes bedste finansielle rådgiver. Med en god BI-løsning skal du til enhver tid kunne præsentere rapporter og nøgletal til dine kunder, så kunderne altid har adgang til opdaterede data. En online løsning gør dette muligt.

 

Brugerdefinerede rapporter og dashboards er god Business Intelligence

En fleksibel BI-løsning, der giver gode muligheder for at oprette brugerdefinerede rapporter, er også afgørende for at imødekomme kundernes behov. Brugerdefinerede rapporter giver dine kunder data, som de ønsker, hvilket bidrager til bedre økonomisk kontrol og beslutningstagning.
Tilpassede rapporter hjælper også med at understrege faktorer, der er særligt vigtige for kundesucces. Ofte bruges der meget tid på daglige operationelle opgaver, der gør det nemt at glemme de overordnede mål. Med et personligt dashboard, der viser opdaterede statistikker, kan kunden nemt finde fx tilgodehavender, overskud indtil videre i år i forhold til budgettet, hvilke kunder der er mest profitable, etc. Her kan kunden holde sig ajour på kritiske succesfaktorer og hurtigt afdække tendenser.

Forventninger til revisorer synes at have ændret sig på det seneste. At kunne tilbyde avanceret rådgivning, der giver kunden et solidt grundlag for beslutningstagning, synes mere og mere afgørende. Den øgede digitalisering betyder også, at regnskabstjenesterne forventes at blive tilbudt online. En fleksibel webløsning gør det nemt for kunden at få adgang til deres rapporter og holde sig ajour med trends. En god Business Intelligence-løsning gør det muligt for regnskabsfirmaet at opfylde dagens kunders præferencer og skabe merværdi for både kunden og regnskabsvirksomheden.

Kilde: OneStop Reporting

 

Hvordan kommer du i gang med en god BI-løsning?

Sørg altid for at at vælge en BI-løsning som kan integreres 100% med dit ERP-system.
Kontakt Amesto Solutions i dag på +45 49 22 46 46 for en uforpligtende snak om hvordan du kommer i gang.

Med venlig hilsen
Thor Wexø, løsningsrådgiver hos Amesto Solutions

Thor Wexø

Thor Wexø


Sales Manager og teamleder

Thor er løsningsrådgiver hos Amesto Solutions. Thor har siden 1996 hjulpet både private og offentlige virksomheder med den digital omstilling. Således har Thor i mange år arbejdet med rådgivning indenfor procesoptimering og digitalisering, og har hos Amesto Solutions blandt andet været med til at hjælpe virksomheder som Scania, Thygesen Transport, HCS Transport og Fredsøe.