Velkommen til et spændende 2017 hos Amesto

Velkommen til et spændende 2017 hos Amesto

3
jan

3. januar 2017

Velkommen til et spændende 2017 hos Amesto

Først og fremmest vil vi ønske dig et rigtig godt nytår. Vi håber du har haft tid til at hygge dig og slappe af med familie og venner.

Her hos Amesto Solutions har vi nu taget hul på et utroligt spændende nyt år, hvor vi kommer med endnu flere gode løsninger, der kan gøre hverdagen lettere og mere effektivt for dig og dine kollegaer.

Vi styrker os på SuperOffice CRM

En af de ting som vi vil have meget stor fokus på i år er SuperOffice CRM. Vi er nu Nordens største SuperOffice partner, og er i gang med en rekrutteringsproces for at styrke vores team yderligere på CRM. Der er meget stor interesse for SuperOffice både fra vores eksisterende kunder og markedet generelt, og vi vil være helt sikre på at kunne leve op til denne efterspørgsel fremadrettet. Derfor mander vi nu yderligere op. 

Den digitale sælger

Vi vil også gerne slå endnu et slag for vores koncept ”Den digitale sælger”, der grundlæggende bygger på tanken om ”best of breed”, hvor vi kan tilbyde en integreret løsning, som forenkler og effektiviserer hverdagen for netop din salgsorganisation. Det giver både salgsledelsen og sælgeren bedre overblik, og det giver mulighed for dét ekstra salgsmøde hver dag, der sikrer den budgetterede vækst. 

Nyt hovedkontor 

Den 2. januar 2017 flyttede vi ind i vores nye hovedkontor i Søborg, hvor vi nu er samlet med vores kollegaer i Amesto Accounthouse. Der mangler stadig en pynteliste hist og pist, men i det store og hele er lokalerne færdige og vi er klar til at byde såvel kunder som samarbejdspartnere velkommen i disse åbne og indbydende omgivelser. Den nye adresse er Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg.