cloud-løsninger

Cloud is your answer

Cloud-løsninger, der forenkler arbejdsdagen.

Vægter du forudsigelige omkostninger, skalerbarhed, innovation, hastighed og smidighed højt? Så er infrastruktur, software og it-tjenester i skyen et godt valg.

Cloud computing og cloud infrastruktur

Smarte cloud-løsninger der passer til alle.

Cloud-løsninger eller cloud computing er skalerbare løsninger, der leveres online. Hos Amesto har vi en række smarte cloud-løsninger. I stedet for at virksomheden selv er ansvarlig for infrastruktur, opbevaring, databehandling og enhver drift af platforme og software, kan dette overleveres sikkert til os. Tjenesterne kan let skaleres op og ned efter behov, og du betaler kun for det aktuelle forbrug.

Fordele ved cloud-løsninger er, at du kan arbejde hvor som helst, gemme arbejdet og hente det fra enhver enhed, når det er relevant. IT-programmer og infrastruktur vedligeholdes og opdateres konstant under høj sikkerhed. Derudover har vi en række ad-ons og smarte integrationer, der let kan bruges, hvorved alle medarbejderes arbejdsdag bliver lettere og mere effektiv.

Visma.net

Cloud forretningssystem: Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.
Se mere om Visma.net
 

Sympa HR

Det er medarbejderne og deres evner som gør at din virksomhed skiller sig ud og lykkes. Sympa HR er et vigtigt værktøj i rekrutteringen af nye talenter og i udviklingen af kompetencerne hos eksisterende medarbejdere.
Se mere om Sympa
 

SuperOffice Online

SuperOffice støtter dine forretningsprocesser inden for salg, markedsføring og kundeservice. Vinder af PC Worlds "Bedst-i-test" 4 gange. Brug SuperOffice CRM til at samle data fra andre forretningssystemer og underbygge de vigtigste processer i din virksomhed.
Se mere om SuperOffice
 

Azure gør skyen tilgængelig

Med Azure kan vi drifte dine Visma Business applikationer i skyen. Du slipper for at tænke på opgraderinger, serverdrift eller sikkerhed, og du kan arbejde hvor du vil, når du vil!
Se mere om Azure
 

Flow integration

En sikker, skybaseret integrationsplatform, der problemfrit forbinder dine applikationer. Du behøver ikke at investere i dine egne servere, og du behøver ikke at tænke på drift og vedligeholdelse.
Se mere om FLOW integration

Referencer

Sparer tid med Visma.net

- Vi bruger betydeligt mindre tid på manuelle processer. Det vigtigste er måske, at fakturaen ikke forbliver et sted.

Ole Kristian Reinertsen, CFO
Tromsø vildmarkscenter

Læs mere