ERP-systemer og integrationer

Det skal være naturligt at turde stille nye krav til sit ERP-system løbende og uden at man risikerer at det koster kassen og tager flere måneder. Høj ERP-stabilitet og automatisk validering af stamdata/ordredata er et must i moderne ERP-systemer. Gør din ERP-forhandler til din partner på forretningsudvikling og stil krav om at de løbende ”provokerer” dine processer, sætter sig ind i virksomhedens målsætninger/udfordringer og tager medansvar for at det lykkes.

Visma Business Hybrid

Få Visma Business Hybrid-løsningen i et professionelt hosting-miljø til en fast lav pris hver måned.

Økonomisystem

Amesto Solutions er Danmarks største leverandør af økonomisystemer fra Visma, der blandt andet omfatter funktioner for regnskab, afstemning og fakturering.

E-handelsløsning

Få en webshop med 100 % tæt integration til Visma Business og som byder på flere muligheder i en fremtidssikret e-handelsløsning!

CRM

Vi leverer løsninger som støtter forretningsprocesser inden for salg, markedsføring og kundeservice. Amesto Solutions er Nordens største forhandler af SuperOffice CRM og vore erfarne konsulenter hjælper dig gerne med at komme i gang.

Business Intelligence

Med et effektivt rapporteringssystem kan du nemt hente alle nødvendige rapporter og give dine medarbejdere adgang til de rapporter, som du ønsker, at de skal have adgang til. Resultatet er, at virksomheden får mere tid til andre opgaver.

Logistiksystem

Få en moderne logistikløsning med mange muligheder for tilpasninger og integrationer.

Dokumenthåndtering

Amesto Solutions har værktøjer til elektronisk dokumenthåndtering, der giver bedre oversigt over indgående fakturaer og enkel adgang til historiske data.

Rejseafregning

Elektronisk og mobil håndtering af medarbejderudlæg fjerner al spildtid og giver 80% mindre administration!

Sælgerløsning

En mobil og online salgsløsning kan spare en typisk sælger 1-2 timer pr. dag – det giver mulighed for dét ekstra møde hver dag. Hvad betyder det for din virksomhed i kroner og øre, hvis alle sælgere kunne nå et ekstra møde hver eneste dag?

AMESTO

Kontakt os / bestil materiale

Visma kundedag 2018 

Visma inviterer alle Visma Business-kunder til en dag fyldt med spændende indlæg, nyheder fra Visma og networking.

Den 23. oktober kl. 8.30 - 16.00
På Odense Stadion, Højstrupvej 7B, Odense V

Amesto deltager naturligvis også og er klar til en dialog om optimering af din forretning - Vi glæder os til at se dig! 

Udvalgte kunder: 

dfds  elma    pagunette    q-pet   frellsen  uno-x   point      henning stæhr      nordea       filcon    diabetesforeningen