Amesto B2B

Amesto B2B.

Amesto B2B.

Amesto B2B

Sikker integration til Visma Business.

En af de meget store styrker ved Visma Business er, at det er muligt af integrere standardfunktionerne med alle andre systemer via API: webshops, salgssystemer, intranet, extranet, CRM, etc. 
 
Amesto B2B er resultatet af mere end 5 års erfaring med Visma Web-services API og mere end 100 integrationsprojekter imod eksterne systemer. Amesto B2B sikrer fleksibel og sikker integration mellem din Visma Business og andre systemer.

Skab merværdi med integrerede systemer.

Der findes rigtig mange gode systemer, der hver især løser vigtige opgaver og problemstillinger på en god og effektiv måde. Men det er først, når man får alle disse systemer til at tale sammen, at processer og arbejdsgange virkelig kan forenkles og effektiviseres. Dermed bliver hverdagen lettere for medarbejderne, ledelsen får bedre overblik og i sidste ende kan det mærkes på virksomhedens bundlinje som følge af mersalg og øget kundetilfredshed.
For at opnå dette, kræver det at integrationen mellem systemerne er gennemtænkt og veludført. Integrationen skal så at sige være usynlig og fungere helt uden at de medarbejdere, der anvender systemerne, behøver at tænke mere over det. Og det er præcist dette som Amesto B2B sikrer.

Kundecase

Cenger Scandinavia A/S

”Nu fungerer alt snorlige, og personligt skænker jeg ikke IT ret mange tanker, fordi det bare virker, og fordi jeg nu kan få de informationer, jeg har brug for ved hjælp af et klik."

- Morten Broch, adm. direktør, Cenger Scandinavia A/S

Kald

Stamdata: Oprette, ændre og slette stamdata for kunder og leverandører, herunder login-information.

Salgsordrer: Oprettelse af salgsordrer med mulighed for pristjek og direkte opdatering i Visma.

Tilpassede kald: Mulighed for tilpassede integrationskald.

Eksponering af data

Data som kollektioner af stamdata og beholdninger, enten som en fuld kollektion af alle data eller en kollektion af ændrede data.

Data som enkeltforekomster relateret til kunde eller produkt.

Integrationsmuligheder
- B2B som en servicereference (WCF wsdl): Integration via Visual Studio eller andet værktøj.
- B2B som Web Service: Restful api via enten XML eller json.