HR Management

Webinarer

#askmore

HR Management.

I de seneste år har vi opbygget ekspertise i at rådgive omkring personalestyring og -ledelse .

Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer og dermed give dig inspiration til, hvordan du kan håndtere de HRM udfordringer du møder i dagligdagen.

Vi har således gennemført en række webinarer omkring forskellige HRM emner; fra onboarding og trivsel via MUS og talentudvikling til lønsamtaler og offboarding. 

 

5 gode råd til distanceledelse

Distanceledelse. Hvordan udøver vi ledelse på distance i praksis. 5 gode råd så du kan få endnu mere udbytte af dine indsatser og den tid, som du bruger på ledelse.
Se optagelse af webinaret

Gode råd til onboading

På dette webinar giver Lena Nørbæk gode råd og vejledning til hvordan du bedst onboarder en ny kollega, også hvis det skal foregå på distancen. 
Se optagelse af webinaret
 
 

Trivsel på arbejdspladsen

På dette webinar vil Lena Nørbæk komme med nogle gode råd og værktøjer i forhold til at sikre trivsel, og hun vil ligeledes introducere et værktøj, som kan bruges til måling af trivslen i organisationen.
Se optagelse af webinaret

Hold den gode MUS-samtale

På dette webinar vil Lena Nørbæk komme ind på, hvordan du sikrer at MUS-samtalen bliver en god oplevelse for medarbejderen, og hvordan du kan bruge MUS-samtalen konstruktivt.
Se optagelse af webinaret

Talentudvikling i praksis

På dette webinar vil Lena Nørbæk komme ind på hvordan du i praksis griber opgaven med talentudvikling an. I løbet af webinaret får du 5 gode råd til hvordan du kan arbejde med talentudvikling, og hvilke faktorer du skal overveje før du går i gang med et egentligt talentudviklingsprogram.
Se optagelse af webinaret
 

Afholdelse af lønsamtaler

Få en guide til den konstruktive lønforhandling, hvor både du og dine medarbejdere kommer godt ud af forhandlingen. Du vil få nogle værktøjer til, hvordan du forbereder sig bedst muligt, hvad du skal tænke over under selve samtalen og hvordan du kan følge op.
Se optagelse af webinaret