En god personalebehandling inkluderer et struktureret system til at håndtere kompetence, medarbejdersamtaler, CV, håndbøger, HMS, sygefraværsopfølging, ressourceplanlægning, turnusplanlægning, mm. I tillæg er god systemstøtte en forudsætning for at lykkes med at blive compliant med den nye GDPR-lovgivning.

De ansatte er din virksomheds vigtigste ressource!

Vores personalesystem er integrerbart med lønsystemer. Systemerne er også integreret med de offentlige portaler for automatisk indsendelse af information, og systemerne er opdateret i forhold til regler, så du som bruger ikke behøver at kunne dem. Systemet giver dig de påmindelser du har brug for.

Sympa HR

Det er medarbejderne og deres evner som gør at din virksomhed skiller sig ud og lykkes. Sympa HR er et vigtigt værktøj i rekrutteringen af nye talenter og i udviklingen af kompetencerne hos eksisterende medarbejdere.

&frankly

Med appen &frankly kan du enkelt måle status, medarbejdernes engagement og motivation. Tag temperaturen på din organisation. Hvor engagerede er dine medarbejdere egentlig, og arbejder de i overensstemmelse med virksomhedens mål?

Hør mere om Sympa

Sympa HR dækker hele arbejdsforholdet fra rekruttering til slutinterview og giver dig opdaterede rapporter til brug i HR-analyser. Book et uforpligtende møde med vores HR-konsulent, Lena Nørbæk: