En god personalebehandling inkluderer et struktureret system til håndtering af kompetancer, medarbejdersamtaler, CV, håndbøger, sygefraværsopfølgning, ressourceplanlægning, mm. I tillæg er god systemstøtte en forudsætning for at lykkes med at blive compliant iht. GDPR-lovgivningen.

Sympa HR følger dig gennem alle stadierne i karrieren

Sympa HR er et online HR-system som gør det muligt at integrere alle personalerelaterede processer i én enkelt pakke. Sympa HR sparer tid og effektiviserer virksomheden, så I kan fokusere på personaleudvikling og andre opgaver som skaber direkte værdi. At investere i et HR-system som møder din virksomheds behov kan hurtigt betale sig.

Bedre ledelse – tilfredse ansatte

Sympas HR-system sørger for at virksomheden har den information som behøves til både kortsigtet og langsigtet personaleplanlægning, samt tilrettelæggelse for opnåelse af strategiske mål. Samtidig frigør Sympa HR tid til personaleudviklingsarbejdet.

Øget effektivitet og transparens på alle niveauer

Informationen som gemmes i løsningen er altid tilgængelig for de relevante personer og kan nemt trækkes ud i rapporter. De ansatte har også indsigt i information som omhandler dem selv. Sympa HR øger effektivitet og transparens på alle niveauer i organisationen og fremmer de ansattes loyalitet.

Hvorfor vælge Sympa?

"Vi er overbevist om, at Sympa kontinuerligt vil investere i udviklingen af HR-systemet. Vi kan allerede på dette stadium se, at Sympa HR er et alsidigt værktøj som tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder for at møde vores behov."
- HRD Specialist Merja Hyttinen og HR Director Sirpa Ontronen, Martela

Hør mere om Sympa

Sympa HR dækker hele arbejdsforholdet fra rekruttering til slutinterview og giver dig opdaterede rapporter til brug i HR-analyser. Book et uforpligtende møde med vores HR-konsulent, Lena Nørbæk: