<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto-ansatte som snakker sammen

BLIV EN DEL AF PILOTPROGRAMMET

Integration mellem SuperOffice og HubSpot.

Simplifying Business

Vil du ønske, at salg og marketing skal arbejde tættere sammen?

HubSpot er en af verdens bedste marketing automation løsninger og et perfekt værktøj til dig, der arbejder med inbound marketing! Bruger du SuperOffice i dag og er du nysgerrig på mulighederne for at integrere SuperOffice og HubSpot, og få salg og marketing til at arbejde tættere sammen? Amesto er ved at udvikle en SuperOffice + HubSpot integration, og vi ønsker pilotkunder, som sammen med os, vil være med til at udvikle en god integration.

HVORFOR INTEGRERE SUPEROFFICE TIL HUBSPOT?

  • Minimér afstanden mellem salg og marked
  • Reduceret dobbeltarbejde
  • Øget produktivitet
  • Forbedret kundeoplevelse (og medarbejderoplevelse).
  • Forbedret leadproces = Øget SALG

Technology154-466x466

SE WEBINAR On-demand

SuperOffice + HubSpot = TRUE

Er du interesseret i integrationen mellem HubSpot og SuperOffice? Dette webinar vil give dig en værdifuld indsigt i, hvordan SuperOffice CRM og HubSpot Marketing er designet til at integrere og forbedre salgs- og marketingprocesser. Se webinaret og tag det første skridt mod at øge dit salg og forbedre din marketingeffektivitet!

Simplifying Business

Om integrationen.

HVILKEN TYPE AF INTEGRATION ER DETTE?

Integrationen, der udvikles, vil være et bindeled mellem SuperOffice og HubSpot. Integrationen skal være med til at sikre procesflow, sådan at salg og marketing kan arbejde tættere sammen. Integrationen skal gøre det nemt at synkronisere og opdatere data, hvilket giver et bedre overblik over dine leads og eksisterende kunders aktivitet. Målet med integrationen er at kunne kombinere det bedste fra to verdener, så både marketing og salg kan fungere i de bedste systemer.

Skjermbilde 2023-04-25 kl. 09.06.33

FUNKTIONALITET I INTEGRATIONEN

Pilotprogrammet for integrationen mellem HubSpot og SuperOffice er designet til at give brugere af begge platforme mulighed for at samarbejde og integrere deres data og arbejdsgange. Vi forestiller os, at salgsteamet bliver brugere af SuperOffice CRM og marketingteamet bliver brugere af HubSpot Marketing Hub & CMS. Funktionerne i pilotprogrammet er beskrevet her:

Tovejs-synkronisering af kontakter: Dette gør det muligt for kontakter, der tilføjes i enten HubSpot eller SuperOffice, at blive synkroniseret mellem begge platforme.

Synkronisering af virksomhedsoplysninger: Virksomhedsoplysninger, såsom din virksomhedsnavn, størrelse og branche, kan også synkroniseres mellem HubSpot og SuperOffice, hvilket gør det nemmere at have opdaterede data på dine partnere eller kunder.

Synliggørelse af aktiviteter fra HubSpot i SuperOffice: Aktiviteter, der udføres i HubSpot, vil blive vist i SuperOffice i webpaneler.

Leadgenerering og -opfølgning: Med integrationen kan du også oprette landingssider og formularer i HubSpot, som kan integreres direkte med SuperOffice. Det gør det nemmere at generere leads og følge op på potentielle kunder. Udvalg i SuperOffice kan nemt hentes frem, som lister i HubSpot Marketing, for at opsætte automatiserede flow og bruge al den funktionalitet, der er i HubSpot.

Automatisering: HubSpot har avanceret automatiseringsfunktionalitet, og med integrationen kan du automatisere opfølgningen af leads og kontakter i SuperOffice, baseret på bestemte handlinger de foretager i HubSpot. Konkret ser vi, at når en MQL "Marketing Qualified Lead" opstår i HubSpot, bliver denne opdateret som en "Leadticket" i SuperOffice Service.

Komplet salgsproces: Integrationen giver også mulighed for at se oprindelsen og kilden bag salgsprocessen i SuperOffice fra HubSpot, for at måle ROI på markedsføring.

Det er værd at bemærke at dette er et pilotprogram og der kan tilføjes eller fjernes flere funktioner i fremtiden, baseret på feedback fra pilotbrugere.

Simplifying Business

Vil du vide mere om pilotprogrammet?

Har du spørgsmål, eller er din virksomhed interesseret i at være en del af pilotprogrammet? Vi vil meget gerne høre fra dig!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

FORUDSÆTNINGER FOR AT VÆRE EN DEL AF PILOTPROGRAMMET:

  • Du skal bruge SuperOffice Online-versionen
  • Du skal bruge HubSpot Marketing Professional Hub
  • Du skal aktivere Service modulet i SuperOffice

Tag med os på rejsen!