Entrade

Et fremtidssikret system med mulighed for udvidelse

Entrade.

Et fremtidssikret system med mulighed for udvidelse

Entrade.

Et fremtidssikret system med mulighed for udvidelse.

Entrade ApS har netop afsluttet første fase af deres Visma.net installation, i øvrigt den første i Danmark, og de er godt tilfredse. ”Processen har været længere end oprindeligt planlagt, men det har så absolut været besværet værd” udtaler direktør Jørn Kristensen.

Fra regneark til ERP
Da Entrade blev etableret, bestod deres forretningsstyring af selvprogrammerede regneark, og når de udskrev en faktura, blev den sendt i PDF-format til en ekstern bogholder, som bogførte og holdt øje med, at fakturaen blev betalt.

På et tidspunkt indså man, at denne løsning ikke var holdbar, og Entrade fik Visma e-conomic. Hermed blev der styr på faktureringen, men der viste sig hurtigt et nyt behov for bedre indkøbs- og lagerstyring.

Entrade ønskede en skybaseret ERP-løsning med et stærkt logistik-modul og gode muligheder for automation. Efter dialog med Amesto valgte Entrade, grundet Amestos store faglighed, at få Amesto til at implementere Visma.net hos dem, som én af de første i Danmark.

”Vores forventning til Visma.net var at få løst vores lagerstyringsproblemer, samtidig med at vi ville få et fremtidssikret system.”
- Jørn Kristensen, Direktør

Et system i skyen
Visma.net er et skybaseret forretningssystem, som dækker alle behov inden for finansstyring, logistik og rapportering m.m.

Og netop det, at Visma.net er skybaseret, var afgørende i Entrades beslutning. Direktør Jørn Kristensen har nemlig aldrig været i tvivl om, at deres forretningssystemer skulle være i skyen.

”Med skybaserede systemer er vi meget mere fleksible, der er ikke behov for backup, og systemerne kan tilgås alle steder fra. Om det så er vores revisor, kan han bare logge på og finde de tal, som han måtte mangle”
- Jørn Kristensen, Direktør

Integration med webshop
Som en del af projektet har Amesto leveret en integration mellem Visma.net og Entrades webshop, således at ordrer som kommer ind i SmartWeb automatisk oprettes i Visma.net. Dette betyder, at lagerfunktionen hos Entrade er blevet væsentlig mere effektiv. Her skal man ikke længere vente på, at en ordre behandles manuelt. Ofte kan varerne plukkes og sendes få minutter efter at kunden har trykket køb.

”Vores lagerfunktion er blevet væsentlig mere effektiv efter vi har fået Visma.net”
- Jørn Kristensen, Direktør

Et system med mange funktionaliteter
Efter en travl periode med implementering af Visma.net er det nu tid til at lære systemet at kende. ”Vi finder stadig nye ting”, siger bogholder Tina Lykke, og glæder sig samtidig over de mange funktionaliteter, der som standard stilles til rådighed. ”For eksempel er vi lige begyndt at bruge CRM-delen” siger hun, og tilføjer ”Hvis alt havde været defineret og afstemt fra starten af, så havde vi aldrig opdaget alle de smarte funktioner, vi har fået med det nye system”.

Tina og Jørn er enige om, at de med Visma.net har fået et rigtig godt system. ”Vi har fået et system, vi kan vokse med”, siger Jørn, og Tina supplerer: ”Det vil være os en stor glæde at se Visma.net udvikle sig, og at vi kan udvikle os med systemet”.

”Vi har fået det, vi ønskede os, selvom vejen derhen ikke var uden problemer. Men hele tiden har vi haft troen på, at det nok skulle blive godt, og Amesto har gjort deres til at få os i mål.”
- Jørn Kristensen, Direktør

De interne ressourcer er vigtige
Afslutningsvis har Entrade et par gode råd til andre, som skal i gang med at implementere et nyt ERP-system. Tina siger: ”Ryd op i gamle data, brug ekstra tid på at få sat de rigtige parameter op inden opstart og sørg for, at der er styr på stamdata – så bliver det hele meget nemmere, og man undgår fejl meddelelser.” Jørn supplerer ”Sørg for at have interne ressourcer med fagviden dedikeret til implementeringen. Det er vores eget ansvar, at vi får en brugbar løsning. Amesto kan komme med forslag, men det er os selv, som kender vores forretning.”

”Med Visma.net har jeg fået et dagligt styringsværktøj, som fungerer optimalt.”
- Jørn Kristensen, Direktør

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig