Q-Pet (ERP)

Fra C5 til Visma Business

Q-Pet.

Fra C5 til Visma Business

Q-Pet.

Q-Pet.

Fleksibiliteten og udviklingsmulighederne fremtidssikrer Q-Pet som grossist-virksomhed

Q-Pet er en dansk grossist virksomhed, som sælger dyreartikler til ca. 250 forhandlere i hele Danmark. De har eksisteret i 10 år og startede som en traditionel grossist, hvor de brugte det meste af tiden på at tale i telefon. Takket være Visma Business kommer 80 % af ordrerne i dag online via webshoppen og direkte ind i ERP-systemet, så de har fået frigivet tid til andre opgaver.

Inden Q-Pet fik Visma Business, havde de en C5-løsning, som ikke var fuldt integreret med eksterne systemer, og som ikke længere dækkede deres behov – fx for EDI-samhandel. Med Visma Business har de fået 100 % integration mellem ERP-systemet og deres webshop, Visma Zpider, m.m. Det har effektiviseret virksomhedens processer, så de nu har et digitaliseret flow lige fra ordremodtagelse til leverandørsamarbejde og fragthåndtering. Visma Business gør det nemt for Q-Pet at være opdateret hele tiden, og fleksibiliteten og udviklingsmulighederne fremtidssikrer Q-Pet som grossist-virksomhed.

Q-Pet

Fra C5 til Visma Business.

  

"At gå fra C5 til Visma Business har øget effektiviteten og givet langt bedre resultater!"

Se mere

Effektivisering af hele flowet.

  

"Ved at blive e-grossist effektiviserede vi hele vores flow, og vi er meget tilfredse med resultatet og Amesto!"

80 % af vores ordrer kommer direkte ind i Visma.

   

"Vi startede som en traditionel grossist og brugte dagen på at tale i telefon. I dag kommer 80 % af vores ordrer direkte ind i Visma Business!"

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig