Uno-X Automat

Forretningssystem fuld af brændstof

Uno-X Automat.

Forretningssystem fuld af brændstof

Uno-X Automat.

Uno-X Automat.

Sparer 20-25% af udgifter på IT

Når Visma Business starter på alle cylindere hos Uno-X Automat i begyndelsen af det nye år, vil systemet skønsmæssigt kunne spare, hvad der svarer til 2-3 fuldtidsstillinger.

Samlet set kan man sige, at Visma Business’ funktionalitet kommer fuldt ud til sin ret hos Uno-X Automat. De anvender først og fremmest systemet til at undgå fejl og spare tid på kontroller, der sker helt automatisk og langt hurtigere end før. - Fordelene ved Visma Busines er, at det er et godt standardsystem, der er enkelt at tilpasse individuelt. Brugergrænsefladen er moderne og har lagt sig op af Microsofts feel and look. Det betyder, at medarbejderne hurtigt føler sig hjemme i det og kan lære det intuitivt.

Sparer 20-25% af udgifter på IT 
- Hovedopgaven for Visma Business bliver at styre økonomien, og det vil sige op mod et par millioner månedlige transaktioner, der kommer ind via PBS og egne systemer fra kortautomaterne på servicestationerne. Med det nye system fra Visma Business bliver det meget lettere for os at sikre et fuldt opdateret overblik over vores udeståender, vi kan se detaljer, helt ned til den enkelte transaktion. En anden og ligeså vigtig kontrolfunktion er volumenkontrol af brændstofniveauerne ude i tankanlæggene. Brændstoftankene på stationerne bliver overvåget af tankmålingsudstyr, der sender pejlinger direkte til os om tilstanden og niveauet i den enkelte tank. Alt i alt betyder de forskellige skarpere kontrolfunktioner, at vi kan spare 20-25 % af vores nuværende udgifter til IT-systemer og procedurer, der nu bliver overflødige.

Udnyttes i stor målestok 
- Visma Business skal også holde styr på samtlige stamdata over stationer og tanke. Kopier af stamdata og rettelser af dem bliver sendt til transportselskabet Skanol, der leverer brændstoffet og fører et kortsystem over tankene. Vores setup af stamdata er meget effektivt og brugbart for os selv og vores leverandører, fordi det indeholder alle væsentlige oplysninger om stationerne. Visma Business giver os mulighed for at drive forretningen med færre ressourcer og let få et overblik over, hvilke stationer, der tjener penge, og hvilke der ikke gør – og hvorfor, siger Henrik Binger.

Automatik sparer tid 
Henrik Binger tør knapt sætte tal på de besparelser og fordele han vil opnå, når Visma Business kører for fuld skrue. Men det er mange. - Vi vil spare, hvad der svarer til 2-3 stillinger, fordi man kan bygge en masse automatik ind i systemets afstemningsrutiner. Vi slipper for det endeløse arbejde med at skimme rapporter igennem for fejl. Nu får vi tid til at koncentrere os om udvikling af forretningen og at rette de få reelle fejl, som systemet finder til os, siger han.

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig