<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Lars

Topchef om ny ERP-Platform:

Den største satsning i Danmark for Visma Software.

9. juni 2022

Kilde: ITWatch

Topchef Lars Engbork kalder Visma.net for den største satsning herhjemme i Visma Software-regi. Han forventer samtidigt en fordobling af kunderne i løbet af det næste år.

”Det er en stor satsning. Det er nok den største, der er her i Danmark for Visma Software.”

Sådan lyder det fra Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, på bagkant af, at virksomheden her til morgen har meldt ud, at man er klar til for alvor at sætte skub i kundetilførslen på ERP-platformen Visma.net.

Men satsningen er større end som så. Faktisk kalder Lars Engbork Visma.net for den største internationale satsning i Visma-regi. irekte adspurgt, hvor stor en investering det for for Visma, forklarer han, at man har en ”kæmpe international afdeling bag,” og at man har over 100 udviklere, der sidder og arbejder med platformen.

”Det er også derfor, at det er rigtig vigtigt, at vi har det her produkt, der spiller max i forhold til det danske marked, og vi kan lukke de huller, som der var i forhold til Danmark versus eksempelvis Norge, hvor platformen har været tilgængelig i et stykke tid,” siger han.

 

larsE

Direktør hos Visma Software, Lars Engborg

Forventer fordobling af kunder

Og Lars Engbork forventer samtidigt, at den store satsning skal generere vækst for Visma.

”Jeg har en super høj ambition om, at vi skal opleve vækst af det her. Det er også noget af det, som vi skal gøre sammen med vores partnere.”

”Vi har nogle gode af slagsen, som er ude og implementere systemet, og det handler selvfølgelig også om, hvor meget de kan tage med ind i forhold til at være med til at konfigurere og implementere det ude hos vores kunder. Men jeg regner i hvert fald med en fordobling af vores kunder det næste års tid,” siger han.

Lars Engbork forklarer, at man har omkring 20 kunder på platformen, som i første omganger målrettet handelssektoren, på nuværende tidspunkt.

Håber på E-conomic og Dinero-status

Lars Engbork forklarer, at tilgangen til Visma.net er, at det skal løbes stille og roligt i gang herhjemme, og at man vil tage det en branche og niche ad gangen.

Hvor håber du, at Visma.net er på dansk grund om tre år?

”Jeg håber, at Visma.net har fået etableret sig på samme måde, som Visma E-conomic og Visma Dinero har. De platforme kan man ikke komme udenom, hvis man er i SMV-segmentet.”

”Det er selvfølgelig også der, hvor vi gerne vil være med Visma.net til de lidt større kunder. Så når de overvejer at skifte sit ERP-system, så er det en naturlig del af den proces, at man ser på Visma.net,” siger han.

Slås ikke med sig selv

Med implementeringen af Visma.net tilføjer it-virksomheden endnu en platform til deres portefølje, blandt andet udover føromtalte E-conomic og Dinero.

De tre platforme har alle til mål at automatisere opgaver og gøre hverdagen lettere for kunderne, men Lars Engbork afviser, at man med lanceringen af Visma.net har skabt enkonkurrent til E-conomic og Dinero.

”Man kan selvfølgelig sige, at der indimellem vil være nogle, der vil argumentere for, at E-conomic er en konkurrent til Visma.net. Det, der er godt ved Visma.net, er, at løsningen er god til de ekstra store kunder. Det er vi ikke i E-conomic,” siger han og fortæller, at han i sin rolle fungerer som direktør for begge platforme.

TRUE CLOUD

Visma.net

Visma.net har siden 2012 hjulpet små og mellemstore virksomheder med at forløse deres forretningsmæssige potentiale ved at digitalisere, automatisere virksomhedens daglige processer og effektivisere medarbejderes hverdag.