<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Engbork

Lancering af Visma Net giver konkorrence til Microsofts ERP-platform.

25. maj 2022

Kilde: ITWatch

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Efter en længere periode, hvor man har gået og barslet med den nye ERP-platform, Visma.net, er koncernen nu for alvor klar til at sætte den i søen i Danmark.

Det fortæller Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, til ITWatch.

”Hvor det indtil videre har været meget begrænset, hvor mange vi har taget ind på Visma.net, åbner vi nu for sluserne, fordi vi mener, at vi har et superfedt system, som vi er klar til at gå ind i det danske erhvervsliv med,” siger han.

Han forklarer, at hvor Vismas to andre løsninger, Economic og Dinero, er målrettet mod SMVer, så er det nogle lidt andre kunder, som den nye platform er målrettet.

”Nu kommer vi til at gå efter de lidt større og mere komplekse virksomheder, end vi har gjort hidtil,” siger Lars Engbork, som forklarer, at man allerede har omkring 20 forskellige servicevirksomheder som kunder på den nye platform.

Nærhed skal give Visma.net fordelen

Nogle disse kunder har siden en såkaldt soft launch i 2021 været med til at hjælpe Visma med at forfine og kvalitetssikre platformen, der kan håndtere finanser, logistik ogdatastyring.

Men med det nye kundesegment bevæger Visma sig ind på et område af kunder, som normalt ville vælge Microsoft- og Oracle-løsninger, ifølge Lars Engbork.

Det faktum, at man nu skal konkurrere med to så store virksomheder, skræmmer ham dog ikke.

Hvad skiller jer ud på markedet i forhold til Microsoft og Oracle?

”Vi har et stærkt nordisk-funderet produkt, som er ideelt til de Visma-kunder, som har vokseværk, hvilket betyder, at deres forretning bliver for store og komplekse til e-conomic eller Dinero.”

”Og netop fordi produktet er udviklet i Norden til de nordiske kunder, men samtidig med mulighed for support i andre lande, så er vi overbevist om, at vores ERP-platform kommer til at være en rigtig god løsning for mange danske kunder.” siger Lars Engbork og understreger, at man fokuserer ”benhårdt” på det nordiske marked.

Og det er netop det ”benhårde” fokus på Norden, som skal give Visma fordelen.

”Vi vil være tæt på vores kunder og hjælpe dem med deres hverdag, og det er nok noget af det, som jeg synes er det fedeste: Vi fokuserer meget detaljeret på vores kunder i stedet for vores egne internationale vækstambitioner,” siger han.

Går efter handelssegmentet i første omgang

Selvom Visma.net ikke umiddelbart skal rulles ud i 28 lande, har platformen allerede været på markedet i Norge, Sverige, Holland og Finland i flere år.

Men hvor man i de andre lande har haft meget travlt med at få nye kunder i biksen, har man en anden tilgang herhjemme, hvor man i første omgang vil fokusere på at blive den førende platform indenfor handelssegmentet.

”Det kan gøre, at vi får en løsning, hvor vi kommer med et koncept, som vi ved fungerer. Fordi forskellige brancher har forskellige krav. Og vi kan sikre os, at det spiller 100 pct. ved at vælge handelssegmentet, som vi er dygtige indenfor,” siger han.

Lars Engbork forklarer yderligere, at man løbende vil udvide platformen til andre nicher og brancher.

TRUE CLOUD

Visma.net

Visma.net har siden 2012 hjulpet små og mellemstore virksomheder med at forløse deres forretningsmæssige potentiale ved at digitalisere, automatisere virksomhedens daglige processer og effektivisere medarbejderes hverdag.