Om Amesto SolutionsNordens førende Visma-partner

Amesto Solutions' fagkompetence og viden om forretningsprocesser kombineret med IT- og produktviden gør os i stand til at vejlede og finde løsninger, som giver høj værdiskabelse for alle vores kunder. For at kunne automatisere og effektivisere forretningsprocesserne leverer vi produkter fra førende softwareproducenter (bl.a. Visma). Herudover udvikler vi egne integrationer. 

  • Etableret i 1985
  • 230 ansatte
  • Kontorer i København, Slagelse, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Skien, Larvik, Fredrikstad, Dale, Göteborg, Stockholm, Sundsvall, Luleå, Borlänge og Malmø
  • Selskabet er en del af Amesto-koncernen med 570 ansatte
  • Nordens største Visma-partner 

Se organisationsdiagram 

 

 

 

 


Improving by sharing 

"Dialog" er nøgleordet hos Amesto Solutions og det primære formål med konceptet "Improving by sharing".  Det er vigtigt for os at være i løbende dialog med vores kunder, og vi vil gerne dele vores viden, så du kan udnytte dit ERP-system optimalt. 

Webinarer 

Amesto Solutions

Hos Amesto kan du gratis tilmelde dig en række webinarer, som hjælper dig med at få en mere effektiv hverdag ved at bruge Visma Business-værktøjer (fx Visma Rapportering og Analyse, Visma Document Center, Business Intelligence og logistikafstemning) optimalt. Webinarerne afholdes i samarbejde med vores norske og danske samarbejdspartnere. 
Det er gratis, og du sparer benzinen og bliver klogere på ca. 1 time foran din egen computer. Det eneste du skal gøre er at hente kaffen og koble op til webinaret. Vel mødt! 

Egen forretningskonsulent

Hos Amesto får du tildelt din egen forretningskonsulent, som har fokus på din virksomhed. Det sikrer, at du altid ved, hvem du skal kontakte, og at konsulenten kender dine udfordringer.  

ERP-bloggen 

På Amestos ERP-blog deler vi viden og nyttige tips til at optimere Visma Business samt hele virksomhedens supply chain. Ved at følge bloggen er du altid opdateret med den nyeste information om Visma Business-versioner, nye produkter og nye muligheder i din nuværende løsning. Besøg ERP-bloggen her

ERFA-grupper 

Hvert halve år arrangerer Amesto ERFA-møder for udvalgte kunder. På møderne deltager Visma Business-brugere i samme branche, så de kender hinandens udfordringer. Det skaber en effektiv synergi, hvor ikke kun Amestos konsulenter kommer med løsningsforslag - men også de andre deltagere, da de ofte har stået med samme udfordring og løst det effektivt. 


 

Kontakt os / bestil materiale