Om Amesto SolutionsNordens førende Visma- og SuperOffice-partner

Amesto Solutions' fagkompetence og viden om forretningsprocesser kombineret med IT- og produktviden gør os i stand til at vejlede og finde løsninger, som giver høj værdiskabelse for alle vores kunder. For at kunne automatisere og effektivisere forretningsprocesserne leverer vi produkter fra førende softwareproducenter (bl.a. Visma og SuperOffice). Herudover udvikler vi egne integrationer. 

  • Etableret i 1985
  • 250 ansatte i hele Norden
  • Kontorer i København, Slagelse, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Göteborg, Stockholm, Malmø, mm. 
  • Selskabet er en del af Amesto-koncernen med 570 ansatte
  • Nordens største Visma- og SuperOffice-partner  

 

 

Improving by sharing 

"Dialog" er nøgleordet hos Amesto Solutions og det primære formål med konceptet "Improving by sharing".  Det er vigtigt for os at være i løbende dialog med vores kunder, og vi vil gerne dele vores viden, så du kan udnytte dit ERP- og CRM-system optimalt. 

 

Egen forretningskonsulent

Hos Amesto får du tildelt din egen forretningskonsulent, som har fokus på din virksomhed. Det sikrer, at du altid ved, hvem du skal kontakte, og at konsulenten kender dine udfordringer.  

 

ERFA-grupper 

Hvert halve år arrangerer Amesto ERFA-møder for udvalgte kunder. På møderne deltager Visma Business-brugere i samme branche, så de kender hinandens udfordringer. Det skaber en effektiv synergi, hvor ikke kun Amestos konsulenter kommer med løsningsforslag - men også de andre deltagere, da de ofte har stået med samme udfordring og løst det effektivt. 

Om Amesto Solutions

Amesto Solutions er specialister i forretningssystemer med særlig fokus på ERP, CRM og BI, og leverer komplette løsninger, som bidrager til at styrke og udvikle vores kunder. Vi er Nordens største Visma- og SuperOffice-partner, samt nordisk forhandler af BI-systemet OneStop Reporting. I de nordiske lande har vi leveret over 2.500 ERP-løsninger baseret på Visma Business gennem de sidste 30 år. Derudover har vi implementeret CRM hos over 1.000 kunder i hele Norden.

Vores helt store styrke ligger i integrationen af de forskellige systemer. Hos Amesto Solutions møder du erfarne forretningskonsulenter med konkret viden om, hvordan man optimerer processerne og skaber maksimal værdi for virksomheden.

"Det at tage ejerskab og ansvar for at finde den rigtige løsning sammen med os - det er unikt ved Amesto"

- Uno-X Automat 

Uno-X, Amesto, Visma

Kontakt os / bestil materiale