Events

#askmore

Deltag og bliv inspireret.

Vi ser frem til at møde dig og dine kolleger på et eller flere af vore arrangementer. 

#askmore

Deltag og bliv inspireret.

Vi ser frem til at møde dig og dine kolleger på et eller flere af vore arrangementer. 

HOLD DIG NYSGERRIG OG OPDATERET

Har du brug for inspiration til at effektivisere din forretning?

Det er vigtigt at vælge løsninger som passer til dine behov og din virksomhed.

I mere end 20 år har vi opbygget ekspertise i at rådgive omkring effektivisering af forretningsprocesser og levere integration og implementering af løsninger indenfor Personalestyring (HR), Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relation Management (CRM) og Forretningsanalyse (BI).

Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer og dermed give dig inspiration til, hvordan du kan tage ny teknologi i brug, som kan give dig en forretningsmæssig fordel.

Deltag på et af vores webinarer.

Et webinar er et ONLINE seminar. For at deltage i webinaret skal du logge på en webside, så du kan følge præsentationen på din pc-skærm, mens du hører højttaleren på din pc eller telefon. Du kan også stille spørgsmål via en chatfunktion.

Der er pt. ikke planlagt nogen webinarer, men skriv dig op til vores nyhedsbrev her, og modtag notifikation om nye webinarer.

Gode råd til onboading

På dette webinar giver Lena Nørbæk gode råd og vejledning til hvordan du bedst onboarder en ny kollega, også hvis det skal foregå på distancen. 
Se optagelse af webinaret
 

Digitalisering i Transportbranchen

Få inspiration gennem nogle praktiske eksempler på, hvordan forskellige danske transportvirksomheder er blevet mere omkostningseffektive via digitalisering af enkelte processer i deres virksomhed. 
Se optagelse af webinaret
 

5 gode råd til distanceledelse

Distanceledelse. Hvordan udøver vi ledelse på distance i praksis. 5 gode råd så du kan få endnu mere udbytte af dine indsatser og den tid, som du bruger på ledelse.
Se optagelse af webinaret
 

Få datakvalitet i topklasse

Med Bisnode Markedsdata har du hele tiden de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder direkte i dit SuperOffice CRM - og det skaber værdi på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Vi ser frem til at vise dig hvordan torsdag den 23. april 2020, kl. 10:00.
Se optagelse af webinaret
 

Fokus på kundetilfredsheden

Brug aktuel feedback til indsats i alle interaktioner på tværs af kundeoplevelsen. Med NPS for SuperOffice og NPS.today er dette nu langt enklere. Vi ser frem til at vise dig hvordan onsdag den 15. april 2020, kl. 10:00.
Se optagelse af webinaret
 

Book en personlig demo

Er du blevet inspireret, Vil du vide mere. Så book tid til en personlig demo, hvor vores eksperter kan vise dig, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.
Book personlig demo
 

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig