Talentudvikling i praksis

Talentudvikling.

Talentudvikling handler om mere end at sende dine medarbejdere på kursus. Det handler om at udvikle individer.

Talentudvikling.

Talentudvikling handler om mere end at sende dine medarbejdere på kursus. Det handler om at udvikle individer.

Talentudvikling.

Et talentudviklingsforløb vil typisk rette sig mod specialister, som man  ønsker at fastholde i nye positioner. Det kan være fordi, det er svært at tiltrække de rette kompetencer udefra, eller fordi  virksomheden har et stærkt DNA, som man ønsker at fastholde.

På dette webinar vil Lena Nørbæk komme ind på hvordan du i praksis griber opgaven med talentudvikling an. Hvilke medarbejdere skal prioriteres, og hvordan kommen man igang.

I løbet af webinaret får du 5 gode råd til hvordan du kan arbejde med talentudvikling, og hvilke faktorer du skal overveje før du går i gang med et egentligt talentudviklingsprogram.

Se eller gense webinaret her

 

Lena Nørbæk

Lena Nørbæk er HR Konsulent hos Amesto Solutions. Lena har arbejdet med ledelse, HR og kommunikation siden 2010 og har udover sin praktiske erfaring med ledelse også læst en HD i organisation og ledelse.
Lena Nørbæk
 

Hvad betyder det egentlig, at noget skal give mening for os?

Du kan læse mange artikler på internettet om vigtigheden i at skabe mening i arbejdet. At vi ikke blot vil arbejde – vi vil have, at det skal betyde noget og give mening. Og, ikke mindst, at manglende mening i arbejdet er en stressfaktor. Derfor er det vigtigt, at du skal finde mening i dit arbejde.
Læs mere

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig