Digitalisering i Transportbranchen

Digitalisering i Transportbranchen

Gør din transportvirksomhed mere omkostningseffektiv via digitalisering af arbejdsprocesserne.

Digitalisering i Transportbranchen

Gør din transportvirksomhed mere omkostningseffektiv via digitalisering af arbejdsprocesserne.

Digitalisering i Transportbranchen.

Tal fra Deloitte viser at de største vognmænd i 2018 havde et primært resultat pr. ansat på 67.000 kr. Til sammenligning lå gennemsnittet i transportbranchen på 49.000 kr. 

#askmore

Hvad gør de største bedre?

Deltag på vores webinar og hør Lars Andersen, partner hos Deloitte, med ansvar for Transportanalysen 2019, fortælle hvad det er, der gør de største transportører bedre. Han vil blandt andet komme ind på hvor meget der er at tjene på at styrke organisationen samt at primært digitalisering og fokus på kundeservice er nøglerne hertil.

På webinaret vil vi også inspirere dig gennem nogle praktiske eksempler på, hvordan forskellige danske transportvirksomheder er blevet mere omkostningseffektive via digitalisering af enkelte processer i deres virksomhed. 

  

Se eller gense webinaret her

Thor Wexø

Thor er løsningsrådgiver hos Amesto Solutions. Thor har siden 1996 hjulpet både private og offentlige virksomheder med den digital omstilling. Således har Thor i mange år arbejdet med rådgivning indenfor procesoptimering og digitalisering, og har bl.a. været med til at hjælpe virksomheder som Scania,...
Thor Wexø
 

Lars Andersen

Lars Andersen er partner i Deloitte og specialiseret i transportområdet. Han er revisor for en lang række vognmænd og speditører.

Lars Andersen LinkedIn profil
 

DSV Transport (ERP)

Fleksibiliteten i Visma Business var vigtig for DSV Transport, for det betød at de kunne få systemet opbygget så det passede til deres forretning og arbejdsgange. Blandt andet med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.
DSV Transport

DFDS (ERP)

DFDS har opgraderet Visma Business og udsat det for en benhård omgang Lean Management. Dermed er systemet nu fuldt rustet til at styre de enorme mængder data fra en levende og mangfoldig koncern, der er blevet Nordeuropas største i branchen.
Se mere om DFDS

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig