Trivsel på arbejdspladsen

Trivsel på arbejdspladsen.

Trivsel på arbejdspladsen giver motiverede medarbejdere og skaber gode resultater. 

Trivsel på arbejdspladsen.

Trivsel på arbejdspladsen giver motiverede medarbejdere og skaber gode resultater. 

Trivsel på arbejdspladsen.

Trivsel på arbejdspladsen er et fokusområde for mange virksomheder, og med god grund. Medarbejderenes velbefindende er nemlig en vigtig faktor, når det gælder om at fastholde medarbejdere. Men hvem har egentlig ansvaret for at sikre den gode trivsel? Og hvordan?

På dette webinar vil Lena Nørbæk komme med nogle gode råd og værktøjer i forhold til at sikre trivsel, og hun vil ligeledes introducere et værktøj, som kan bruges til måling af trivslen i organisationen.

Ved at lytte med, kan du ligeledes få inspiration til hvilket signaler du skal være opmærksom på, og hvordan du bør agere, hvis du får mistanke om manglende trivsel blandt dine medarbejdere.    

Se eller gense webinaret

Lena Nørbæk

Lena Nørbæk er HR Konsulent hos Amesto Solutions. Lena har arbejdet med ledelse, HR og kommunikation siden 2010 og har udover sin praktiske erfaring med ledelse også læst en HD i organisation og ledelse.
Lena Nørbæk
 

Hvad betyder det egentlig, at noget skal give mening for os?

Du kan læse mange artikler på internettet om vigtigheden i at skabe mening i arbejdet. At vi ikke blot vil arbejde – vi vil have, at det skal betyde noget og give mening. Og, ikke mindst, at manglende mening i arbejdet er en stressfaktor. Derfor er det vigtigt, at du skal finde mening i dit arbejde.
Læs mere

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig