Et IT-konsulentfirma,  indenfor Business Intelligence og Analytics. Vi er specialiseret i BI & Analytics samt i AI & Robotics.

#simplesolutions

Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et it-konsulentfirma, som udelukkende arbejder med Business Intelligence og Analytics. Vi er specialiseret i BI & Analytics samt i AI & Robotics.

#simplesolutions

Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et it-konsulentfirma, som udelukkende arbejder med Business Intelligence og Analytics. Vi er specialiseret i BI & Analytics samt i AI & Robotics.

Rådgivning og udvikling indenfor BI & AI

Amesto Nextbridge.

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe din virksomhed med at systematisere og præsentere data. Vi kan også hjælpe dig med at behandle rådata fra forskellige datakilder, og gennem analyse give dig bedre indsigt i data, så du kan træffe informerede beslutninger.

Vi kan hjælpe dig med alt fra dataindsamling, fortolkning og analyse til visuel rapportering. Alt sammen for at giver dig et bedre grundlag for at foretage beslutninger eller for at afdække nye forretningsmuligheder.

Vores ydelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kan hjælpe med alt fra dataindsamling, tolkning og analyse til visuel rapportering for derved at giver dig et bedre grundlag for at foretage beslutninger eller for at afdække nye forretningsmuligheder.

Business Intelligence

Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for hjælp til datavisualisering, datawarehouse design, virksomhedsrapportering eller tilpassede dashboards. Ud over BI-software tilbyder vi også konsulentassistance indenfor Business Intelligence.
Business Intelligence
 

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.
Dashboards
 

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Datawarehouse

Data Specialister

Vores højt udannede Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælper dig til at bruge data til at understøtte forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har erfaring fra såvel drift som forskning.
Data Specialister

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Maskinlæring og AI

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper vores kunder med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige...
AI rådgivning
 

AI & Data Science

Vi har konsulenter som er specialister indenfor kunstig intelligens/AI, analytics og maskinlæring. Vi kan hjælpe dig med at bruge dine data til at understøtte ændringsprocesser og digitalisering samt til at skabe øget værdi i din forretning.
AI & Data Science
 

BI-rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.
BI-rådgivning