Events

#askmore

Deltag og bliv inspireret.

Vi ser frem til at møde dig og dine kolleger på et eller flere af vore arrangementer. 

#askmore

Deltag og bliv inspireret.

Vi ser frem til at møde dig og dine kolleger på et eller flere af vore arrangementer. 

HOLD DIG NYSGERRIG OG OPDATERET

Har du brug for inspiration til at effektivisere din forretning?

Det er vigtigt at vælge løsninger som passer til dine behov og din virksomhed.

I mere end 20 år har vi opbygget ekspertise i at rådgive omkring effektivisering af forretningsprocesser og levere integration og implementering af løsninger indenfor Personalestyring (HR), Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relation Management (CRM) og Forretningsanalyse (BI).

Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer og dermed give dig inspiration til, hvordan du kan tage ny teknologi i brug, som kan give dig en forretningsmæssig fordel.

Deltag på vores næste webinar.

Et webinar er et ONLINE seminar. For at deltage i webinaret skal du logge på en webside, så du kan følge præsentationen på din pc-skærm, mens du hører højttaleren på din pc eller telefon. Du kan også stille spørgsmål via en chatfunktion.

Fokus på kundetilfredshed 15. april 2020

Brug aktuel feedback til indsats i alle interaktioner på tværs af kundeoplevelsen. Med NPS for SuperOffice og NPS.today er dette nu langt enklere. Vi ser frem til at vise dig hvordan onsdag den 15. april 2020, kl. 10:00.
Læs mere og tilmeld dig

Få datakvalitet i topklasse 23. april 2020

Med Bisnode Markedsdata har du hele tiden de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder direkte i dit SuperOffice CRM - og det skaber værdi på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Vi ser frem til at vise dig hvordan torsdag den 23. april 2020, kl. 10:00.
Læs mere og tilmeld dig

AI Workshops HRM/ERP/CRM 30. april 2020

Find ud af hvordan du kan bruge data og avanceret analyse til at skabe fremtidssikrede løsninger. Deltag på en gratis online workshop sammen med en af vores konsulenter fra Amesto NextBridge og bliv klogere på, hvordan du kan bruge data og avanceret analyse til at skabe fremtidssikrede løsninger.
Amesto Nextbridge workshops

#SIMPLESOLUTIONS

Tilmeld dig et webinar nu.

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig