Ledige stillinger

work somewhere awesome

Ledige stillinger.

work somewhere awesome

Ledige stillinger.

Ledige stillinger.

God stemning, høj arbejdsglæde, høj faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver. Dette er frugten af vores værdier:

  • Anerkendelse
  • Engagement
  • Kundeoplevelse

Vi arbejder altid i teams som sikrer, at der altid er hjælp at hente både fagligt, i forbindelse med ferie, sygdom og spidsbelastninger, så du er aldrig alene om en opgave.

Her kan du læse mere om Amesto Group.

 

Phoner

Brænder du for at blive en del af en tempofyldt IT-virksomhed, og er du på udkig efter et deltidsjob ifm. dit sabbatår eller sideløbende med dit studie, så er det måske netop dig, vi leder efter!
Phoner / Marketingassistent
 
 

Forretningskonsulent

Som forretningskonsulent har du ansvaret for en række kunder, hvor du vil være den primære person i forhold til samarbejdet. Her bliver din opgave blandt andet at udfordre kunden og bibringe dem viden om hvordan digitalisering og automatisering kan tilføre værdi til deres forretning.
ERP forretningskonsulent
 

 UOPFORDRET ANSØGNING

Passer din professionelle profil ikke på de stillinger vi har ledige i øjeblikket så er du altid velkommen til at sende os en motiveret opfordret ansøgning.

                

Send os en uopfordret ansøgning
 

Om Amesto

Amesto Solutions er specialister i forretningssystemer med særlig fokus på ERP, CRM og BI, og leverer komplette løsninger, som bidrager til at styrke og udvikle vores kunder. Vi er Nordens største Visma- og SuperOffice-partner, samt nordisk forhandler af BI-systemet OneStop Reporting. I de nordiske lande...
Om Amesto Solutions

Det bedste ved at arbejde i Amesto er, at jeg har indflydelse på min egen arbejdsdag

Lena Nørbæk, HRM-konsulent i Amesto Solutions Danmark.

Amesto Solutions

Vi effektiviserer vores kunders forretning.

Amesto Solutions er Nordens førende Visma- og SuperOffice-partner. Vi forenkler driften og øger lønsomheden for vores kunder – vi kalder det ”Simplifying Business”. Igennem de seneste 20 år har vi opbygget ekspertise i at effektivisere forretningsprocesser og levere systemløsninger inden for bl.a. ERP, CRM og HRM.

Jan Erik Kaasa, CEO i Amesto Solutions Holding AS, fortæller:

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig