<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Læs os bedre at kende

Udgangspunktet er People, Planet, Profit.

Vi ønsker at bygge en Nordisk organisation hvor den enkelte medarbejder bliver anerkendt, set og respekteret. Samtidig ønsker vi at at forenkle hverdagen for vores kunder og skabe et "Awesome Place to Work" for os.

Er du vores næste kollega?

Work somewhere awesome.

Vi vil være et sted, hvor mennesker trives og arbejder sammen mod det samme mål. Hvor man er omgængelig og social, men også dybt dedikeret. Som ansat hos Amesto er du en kulturel bærer knyttet til vores vision, "Awesome Place to Work" og vores mission "Simplifying business". Vi går på arbejde hver dag for at hjælpe vores kunder med at forenkle deres forretning, så de kan bruge deres tid på det, der virkelig betyder noget. På arbejdet og i livet.

Vi ønsker at være en arbejdsplads med høj tiltrækningskraft. Vi prioriterer medarbejderrejsen og skaber engagement og resultater ved hjælp af tætte ledere, indsigt, kompetence og deling. Vores medarbejdere har de skarpeste hoveder og de varmeste hjerter. Er du leder i Amesto, er du tæt på medarbejderne og oprigtigt optaget af, at alle skal have det godt.

Ledige stillinger

ERP Forretningskonsulent

Som forretningskonsulent har du ansvaret for en række kunder, hvor du vil være den primære person i forhold til samarbejdet. Her bliver din opgave blandt andet at udfordre kunden og bibringe dem viden om hvordan digitalisering og automatisering kan tilføre værdi til deres forretning.
Forretningskonsulent

UOPFORDRET ANSØGNING

Passer din professionelle profil ikke på de stillinger vi har ledige i øjeblikket så er du altid velkommen til at sende os en motiveret opfordret ansøgning.
Uopfordret ansøgning

Vores ejere

"Vi er serieiværksættere, både børnene og jeg. Hver virksomhed er et nyt iværksætterprojekt. Vi er ikke spekulanter, vi er udviklere og ledere. Vi bygger nye forretningsområder op fra bunden, eller opkøber og udvikler mindre virksomheder med et langsigtet, bæredygtigt perspektiv". Thor Spandow

Spørsmål forandrer verden

Hos os sidder det at stille spørgsmål på rygraden. #askmore er en del af vores DNA. Vi tror på, at det er de gode spørgsmål, der driver os og samfundet fremad. De åbner op for nye perspektiver, starter nye samtaler, får os til at løfte blikket, undre os og tænke fremad.

Samtidig kræver udvikling en enkel tilgang til komplekse problemstillinger. Drømme og ambitioner kræver kraft, volumen og timing for at blive realiseret. Ambitionen er, at vores medarbejdere hver dag skaber nye muligheder ved at stille de gode spørgsmål.

Når vi får et spørgsmål, føler vi os set og hørt. At dele personlige historier med hinanden skaber nærvær, forståelse, tolerance, respekt, tillid og ikke mindst tilhørsforhold.

Samarbejde med Fuelbox

Gennem samarbejde med Fuelbox har vi som medarbejdere adgang til flere tusinde åbne spørgsmål og nye samtalepakker hver eneste måned.

Vi tror på, at dette skaber en bedre Work Life Balance. Vi håber, at initiativet kan hjælpe vores medarbejdere med at opdage nye aspekter af deres nære relationer, og at de tager værdien af ​​dette tilbage til arbejdet.

Nysgerrig? Læs mere på

#ASKMORE

Hvad betyder det at eje med hovedet og hjertet?

Vi bruger meget tid på arbejdet. Men er det egentligt vigtigt, hvem der sidder øverst? Vi mener ja, og har spurgt Adm. Direktør og ejer Arild Spandow, hvad det vil sige at eje med hovedet og hjertet.

HubSpot Video