1st Web

Webløsninger

1st Web.

Webløsninger

1st Web.

1st Web.

Hvorfor samarbejder Amesto med 1st Web?

  • Når dygtige eksperter på hver sit område arbejder sammen, giver det bedre løsninger for vores kunder.
  • Sammen skaber vi en bedre løsning til kunden og sikrer, at kunden bruger det bedste værktøj til den rigtige opgave.

E-handelsløsning fra 1st Web og Amesto

En e-handelsløsning fra Amesto / 1st Web skaber meromsætning hos vores kunder. Når der bruges færre ressourcer pr. omsætningskrone vha. selvbetjening, mere mobilhåndtering og automatisering, opnår virksomheden et højere DB2.

Med e-handelsløsningen bliver hverdagen lettere og mere effektiv for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, da alle funktioner er 100 % integreret via webservices til ERP-systemet. E-handelsløsningen indeholder let tilgængelige funktioner med self-service og webbaserede værktøjer til løsninger af forskellige funktioner i virksomheden.

Om 1st Web

1st Web er en e-handelsvirksomhed, som har udviklet online B2B-handelsløsninger til en lang række store danske virksomheder. 1st Webs forretningsgrundlag er at udvikle, implementere og vedligeholde virksomheders e-handelsløsninger og guide dem til online succes. 1st Web tror på, at de bedste forretningsløsninger opnås i tæt samarbejde med kunden, og de følger derfor kunderne igennem hele processen fra idé, design og integration til implementering. Desuden hjælpes kunden videre med efterfølgende vedligeholdelse af onlinestrategien.
I tæt samarbejde med Amesto Solutions leverer 1st Web e-handelsløsninger, som optimerer virksomhedernes processer ved at udveksle stamdata fra deres forretningssystemer, hvilket hjælper kunderne til nemmere håndtering af den daglige drift af løsningen.