IT Relation

Hosting-leverandør

IT Relation.

Hosting-leverandør

IT Relation.

IT Relation | Hostingleverandør.

Du får:

 • Driftssikre IT-systemer
 • Høj datasikkerhed
 • Lavere driftsomkostninger og ingen investering i hardware
 • En Visma Business-løsning med fuld ERP-funktionalitet  
 • Hurtig og kompetent IT-support
 • Adgang til den nyeste teknologi
 • Løsningen er inkl. 2 dedikerede servere med SQL-server

Løsningen leveres i samarbejde med vores partner IT Relation

   


 

Om IT Relation: Derfor er IT Relation Amestos faste samarbejdspartner

IT Relation gør IT lettere for danske virksomheder. Deres kerneydelse er full service IT-drift inden for Cloud Hosting, hvor de leverer nogle af markedets mest driftssikre løsninger. SoftCom (som nu er en del af IT Relation) er grundlagt i 1996 på visionen om at skabe størst mulig tillid, troværdighed og ikke mindst tryghed for deres kunder. I dag er IT Relation en af Danmarks førende IT-Hosting og Outsourcing-virksomheder med mere end 300 kunder, 2 Gazelle priser og Soliditet AAA kreditrating. 

Det er vigtigt, at din hostingudbyder og din Visma Business-partner har et godt samarbejde. De skal sammen tage sig af IT-driften, så du ikke bliver kastebold, men kan koncentrere dig 100% om virksomhedens kerneforretning.

Amesto har gennem mange år haft et strategisk samarbejde med IT Relation. Vores tætte samarbejde betyder, at kunderne aldrig bliver klemt mellem to leverandører, som ikke kan blive enige eller peger fingre ad hinanden. Vi afvikler Visma-løsninger i samarbejde, oftest uden at kunderne involveres, og sammen har vi den fornødne viden til at kunne konfigurere og vedligeholde Visma Business Hosting så din løsning altid fungerer optimalt. 

 

 


 

Outsourcing af IT (Server-hosting)

Det kan være en stor beslutning at outsource virksomhedens IT-drift og -hosting. Men rent strategisk, bør alle virksomheder overveje en ekstern IT-partner, da fordelene opvejer eventuelle udfordringer.

5 kendte IT-udfordringer 

 • Samarbejdet mellem de forskellige IT-leverandører giver problemer
 • Omkostningerne til IT-driften er alt for høje
 • Medarbejderne bruger for meget tid på IT-problemer
 • Lav datasikkerhed og usikker backup skaber utryghed
 • Nedetiden er for høj

5 konkrete fordele ved server-hosting

 • Du får driftssikre IT-systemer
 • Lavere driftsomkostninger
 • Høj datasikkerhed
 • Hurtig og kompetent IT-support
 • Adgang til den nyeste teknologi

 


   

Stil krav til din hosting-partner   

Når du skal vælge hosting-partner, er der en række punkter som du nøje bør overveje i forhold til hostingudbyderens kompetencer:

Kapacitet, pris og opgradering

Undersøg mængden af kapacitet, antallet af virtuelle servere, CPU, RAM og harddiskplads.

Du bør også undersøge om prisen inkluderer backup og de nødvendige licenser. Derudover skal det være muligt nemt at opgradere din server-hosting, hvis du får brug for mere kapacitet og flere servere. Udbyderen skal kunne håndtere, at din virksomhed udvikler sig.

Datasikkerhed 

Det er vigtigt at din hostingpartner vil garantere sikker opbevaring af alle dine data samt følsomme oplysninger...

– Uanset om fejlen skyldes strømafbrydelser, menneskelige fejl, softwareproblemer, hardwareproblemer eller force majeure. Din hostingpartner skal have en redundant infrastruktur, brandsikring, samt faste procedurer for backup. Endelig skal hostingpartneren kunne levere en revisorerklæring på datacenteret, så du er sikret ordentlige forhold.

Stabilitet, backup og support

Undersøg hostingpartnerens oppetid og dermed driftstabilitet (den bør ligge på minimum 99,9%).

Du bør også tjekke deres forhistorie i forhold til driftsstop, downtime og reaktionstid. Endelig skal du også undersøge udbyderens finansielle stabilitet og egenkapital. ​ Forhold dig til, hvordan udbyderen tager backup af din virksomheds data, hvor længe de gemmer data samt hvor hurtigt de kan gendannes fra backup. Kontroller også at backuppen tages til et andet fysisk sted end hvor de hoster serverne. Tilbyder hostingpartneren en garanteret reaktionstid og kan du få support 24/7?

Samarbejde mellem hostingudbyder og Visma-leverandør

Det er afgørende, at hosting-udbyderen og din Visma Business-partner har et godt samarbejde.

De skal sammen tage sig af IT-driften, så du ikke bliver kastebold, men kan koncentrere dig 100% om virksomhedens kerneforretning. .

IT Relation tilbyder hosting af hele virksomhedens it-installation, så du ikke behøver bekymre dig om drift, sikkerhed, opdateringer og back-up. 

Amesto Solutions har et tæt samarbejde med IT Relation om vores fælles kunder. Sammen sørger vi for at tage hånd om alle opgaver, så kunden aldrig bliver kastebold.