<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

31. maj

Gør kundeloyalitet til en del af din arbejdsgang

Du er sikkert enig i, at størstedelen af ​​omsætningen i din virksomhed kommer fra eksisterende kunder. Men ved du  hvad dine vigtigste kunder egentlig synes om dig?

Tærsklen for at skifte leverandør er lav, og for at undgå kundefrafald er det blandt andet vigtigt at have styr på hvad dine kunder synes om dig. Ved løbende at måle kundetilfredsheden kan du få styr på dette. "NPS for SuperOffice" kan hjælpe dig.

Der er flere måder at måle kundetilfredshed på. En af grundene til, at NPS er blevet meget udbredt, er, at det effektivt finder de kunder som vil anbefale dig til andre (ambassadører). NPS bruger det ene udsagn til at måle kundetilfredsheden, og det er måske den vigtigste driver for kundeloyalitet.

Læs også: Er NPS den bedste mulighed for at måle kundetilfredshed?

Der er dog flere grunde til at måle kundetilfredsheden. Mange forholder sig primært til omsætningstal, når de segmenterer kundegrundlaget, og lægger dette til grund, når de skal beslutte, hvordan forskellige kunder skal prioriteres.

Indtægter er dog historie. At din kunde har investeret meget i dine produkter og tjenester er ingen garanti for, at de vil fortsætte med det. Når du måler kundetilfredshed, kan du være proaktiv. Du får mulighed for at agere hurtigt over for kunder, der har haft en dårlig oplevelse, men du vil også - relativt hurtigt - tilegne dig viden om, hvad du generelt er rigtig god til, og ikke mindst til, hvad du skal udvikle dig på.

Læs også: Hvorfor skal du arbejde med NPS?

Mange virksomheder har kundetilfredshedsundersøgelse som en årlig opgave. Ofte med specifikke spørgsmål om services og produktlevering. Dette kan være fint, men det er IKKE et operationelt kundeloyalitetsprogram. Et sådant program bør udføres separat, og det bør overvåge dine kunder løbende.

Heldigvis investerer flere og flere virksomheder tid og penge i at integrere deres CRM-system med et system til måling af kundetilfredshed. Amesto har nu lanceret dette som et standardprodukt. NPS til SuperOffice giver dig en komplet løsning med fuld integration med nps.today

Hvorfor nps.today?

Denne løsning giver dig alle de praktiske forudsætninger. Det gør det nemt at komme i gang og gør hele processen omkring operativ måling af kundeloyaliteten nemmere.

  • Fuld integration med nps.today
  • Automatiserede forsendelser
  • Alle NPS-data præsenteres direkte i SuperOffice
  • NPS-svar i SuperOffices aktivitetsfaneblad
  • Visualisering af NPS-svar for et hurtigt overblik
  • Regelbaserede påmindelser og opfølgninger
  • Separat dashboard til NPS-data

Der er dog flere succesfaktorer, der er vigtige for NPS's succes.

Du kan læse mere om disse her: Hvordan du kan arbejde med NPS undersøgelser

 

 

LINDA JUUL Marketingansvarlig med fokus på CRM og den gode kundeoplevelse.