<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Hubspot inbound marketing

INBOUND SALG OG MARKEDSFØRING

HubSpot Marketing Platform.

HubSpot er en cloudbaseret marketing automation platform til inbound salg, og marketing, som hjælper dig med at tiltrække relevante kundeemner, gøre dem købsmodne og give salgsafdelingen en stribe varme leads at arbejde videre med.

Simplifying Business

Hvorfor vælge HubSpot?

I dagens marked er det stadig mere udfordrende at være konkurrencedygtig og udviklingen har betydet, at køberadfærden har ændret sig markant. Uanset om du arbejder B2B eller B2C, er nutidens kunder uddannede og velinformerede og frem for alt har de høje forventninger. De forventer en god problemfri kundeoplevelse, og det kan være helt afgørende for dine potentielle kunders beslutningsproces.

 

Det er derfor vigtigt at du prioriterer at bruge tiden på de rigtige kunder. det stiller krav til både timing og indsigt.

HubSpot fokuserer på 5 grundlæggende elementer:

  • Producere indhold (content) i form af blogs, artikler, hjemmesider mm.
  • Kommunikation (messaging) 1:1 eller 1:mange, gennem f.eks. e-mails, live chat eller chatbots
  • Automatisering og effektivisering af processer gennem arbejdsgange og rutiner
  • Indsamling af data om kunderejsen til opbevaring i CRM
  • Rapportering via dashboards og forskellige analyseværktøjer for at øge indsigten
HUbspot2

INTEGRATION MELLEM SUPEROFFICE OG HUBSPOT

HubSpot er en af verdens bedste marketing automation løsninger og et perfekt værktøj til dig, der arbejder med inbound marketing! Bruger du SuperOffice i dag og er du nysgerrig på mulighederne for at integrere SuperOffice og HubSpot, og få salg og marketing til at arbejde tættere sammen? Amesto er ved at udvikle en SuperOffice + HubSpot integration, og vi ønsker pilotkunder, som sammen med os, vil være med til at udvikle en god integration.

Vil du vide mere om Hubspot?

Book et uforpligtende møde.

Hubspot er udviklet med fokus på kundeoplevelsen og bygget til at imødekomme dine forretningsbehov uden at tilføje kompleksitet. Uanset hvilke moduler du vælger fra Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub eller Operations Hub, får du adgang til CRM-platformen. Med en tilpasselig software og brugervenlig grænseflade kan du skabe fantastiske kundeoplevelser og forenkle arbejdet for alle dine medarbejdere.

VIL DU VIDE MERE OM HUBSPOT? 

Book et uforpligtende møde

partner-logo-hubspot

Skab magiske købsoplevelser

Se hvad HubSpot kan gøre for dig.

HubSpot rummer alle de værktøjer, du har brug for i forbindelse med salg og marketing herunder CRM, CMS, SEO, Social Media Management og salgsstyring. HubSpot samler tilmed værktøjer og data i én platform, så du får et 360 graders perspektiv på dine leads.

Book et møde med os, og se de dele af HubSpot, der er relevante for dig.

Få success med inbound marketing.

DATADREVET SALG, MARKEDSFØRING OG KUNDESERVICE

HubSpot er en fuldt integreret Customer Data Platform, der henvender sig til dig, der ønsker at integrere marketing, salg, web og kundeservice og samtidig arbejde datadrevet med leadgenerering og mersalg.

FULDT 360 GRADERS OVERBLIK

HubSpot CRM er kernen i systemet, hvilket gør det muligt at holde styr på alle kontakter, uanset om de kommer fra marketing, salg eller kundeservice. Det giver et fuldt 360 graders indblik i den enkelte kundes kunderejse fra vedkommende besøger dit website første gang, til de bliver kunder. .

VÆLG KUN DE MODULER DU HAR BRUG FOR

HubSpot platformen er bygget op omkring et grundliggende CRM-system. De forskellige systemer (hubs) til marketing, salg og kundeservice samt CMS tilkøbes i forskellige versioner alt efter behov.

CMS Hub

Integrer din hjemmeside med HubSpot CMS HUB og opret en datadrevet hjemmeside. Gennem en træk og slip funktionalitet kan du bygge, optimere og personliggøre din hjemmeside. Alt for at sikre, at dine besøgende får den bedst mulige hjemmesideoplevelse.

hubspot-thumbnail-cms-hub

Sales Hub

HubSpot Sales Hub modulet kan hjælpe dig med at optimere hele salgsprocessen. Du sparer tid, får dybere indsigt i dine kundeemner og du har mulighed for at automatisere mange af de grundlæggende opgaver, så du kan fokusere på det som er vigtigt.

Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub kan hjælpe dig med alt, hvad du skal bruge for at tiltrække din målgruppe, fange kundeemner og konvertere dem til kunder. Du kan derefter bruge smarte analyseværktøjer til at følge op på din indsats, og se hvor du bør ændre eller forbedre.

 

Service Hub

HubSpot Service Hub indeholder alt hvad du behøver for at sætte dine kunder først. Ved hjælp af servicemodulet bliver det muligt for dit kundeserviceteam at arbejde mere effektivt og samtidig opnå en dybere forståelse og relation til dine kunder.

Beregn ROI på din HUBSPOT investering

Overvejer du HubSpot CRM? Beregn din virksomheds ROI for at identificere det potentielle overskud, en HubSpot-løsning kan give din organisation. ROI-beregneren er et værktøj leveret af HubSpot, som vi har valgt at indlejre på vores hjemmeside, så du nemt kan beregne ROI på din investering.

SIMPLIFYING BUSINESS

HubSpot som marketingværktøj

Amesto Solutions har brugt SuperOffice som CRM-system siden 2012. For at implementere en ny marketingstrategi, Inbound Marketing, valgte vi i 2022 at integrere HubSpot som et nyt marketingværktøj. Med HubSpot har Amesto  valgt en platform, der deler vores værdier og kan hjælpe os med at levere en bedre kundeoplevelse.

Vil du vide mere om Hubspot?

Book et uforpligtende møde.