<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

f281fc44-9148-4334-a6da-96fd2539f117

ÅRETS VISMA EXCELLENCE PARTNER 2023

... og prisen går til Amesto Solutions Danmark

PRISBELØNNET ERP-IMPLEMENTERING

Årets Visma Excellence partner 2023: Amesto Solutions

Prisen "Årets Visma Excellence Partner" er netop blevet uddelt af Visma Software Danmark og går i år til Amesto Solutions. 

Torben Jeppesen fra Visma Software Danmark udtaler i begrundelsen for tildelingen: ”Amesto Solutions er en vigtig partner for både Visma og vores fælles kunder. Amesto søger altid løsninger med en meget positiv og løsningsorienteret tilgang.

Vi er hos Amesto Solutions Danmark stolte over at modtage prisen, som er en anerkendelse af vores  kompetente konsulenter og deres ekstraordinære indsats i forreste række med implementering af fremtidens cloudbaserede ERP-system, Business NXT hos vores kunder i Danmark.

Den positive og løsningsorienterede tilgang er netop kvaliteter vi i Amesto dyrker og værdsætter i vores samarbejde med kunder og partnere – på dansk og nordisk plan. Anerkendelsen af vores arbejde motiverer til at skabe endnu bedre og mere effektive løsninger for vores kunder. 

En glad Jesper modtager prisen på vegne af teamet.

VI VIL GERNE HJÆLPE DIG

Kontakt os eller læs, hvad vores kunder siger om os

Ønsker du at lære mere om, hvordan Amesto kan hjælpe din virksomhed? Så kan du selvfølgelig kontakte os eller læse, hvad vores kunder siger om os.