<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

20230904_134357

Derfor kalder vi vores nye mødelokaler 'People', 'Planet' og 'Profit'

Vi mødes i People, Planet og Profit.

4. september 2023

Nye lokaler og mødelokaler i København: People, Planet og Profit.

"We want to empower our customers to make great choices for people, planet and profit."

At tage et samfundsansvar går langt tilbage i Amestos historie, hvor bæredygtighed, entreprenørskab og innovation altid har været centrale begreber. Vi er som virksomhed forankret i en tradition, hvor disse elementer gennemsyrer organisationen. Vores engagement i bæredygtighed og samfundsmæssigt ansvar er ikke noget nyt, men snarere en kontinuerlig udvikling af vores værdier og principper.

Innovation og investering i bæredygtighed.

Hos Amesto er vi engagerede i bæredygtighed. Med initiativer som fx Amesto Aces inkluderer vi mennesker, der ellers ville have været marginaliseret i samfundet, samtidig med at vi afhjælper en stigende mangel på tech-arbejdskraft i it-branchen. Vi ønsker at sætte vores kunder i stand til at træffe de rigtige valg for mennesker, vores planet og for bundlinjen. Dette handler ikke kun om gode forretningsbeslutninger, men også om initiativer, der er meningsfulde i et bredere perspektiv.

People & Profit: Vi måler tilfredshed og resultater.

I kernen af vores "People"-værdi ligger en dyb forpligtelse over for vores medarbejdere og kunder. Hver eneste måned måler vi medarbejdertilfredsheden. Vi mener, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder, og vi måler også regelmæssigt kundetilfredsheden. Bundlinjen er også vigtig for os, men vi ser den i sammenhæng med vores engagement i mennesker og vores jord. Vi tror på, at en virksomhed kan være profitabel, samtidig med at den er bæredygtig og ansvarlig.

Planet: Vores bidrag til en bæredygtig fremtid.

Når vi taler om "Planeten", tænker vi ikke kun på vores miljømæssige ansvar, men også på vores ansvar for at forme en bæredygtig fremtid for vores samfund. Vi måler vores CO2-aftryk og arbejder konstant på at reducere det. Men vores forpligtelse stopper ikke der. Vi arbejder aktivt for at støtte mangfoldighed igennem fx kvinder i tech og i vores egen ansættelsespolitik. Vi ønsker at gøre en reel positiv forskel på vores omgivende miljø og samfund. Hver beslutning vi træffer, og hvert partnerskab vi indgår, sker med hensyntagen til at skabe en bedre verden for nuværende og fremtidige generationer.

Gennem vores mødelokaler i København, "People, Planet og Profit" ønsker vi at formidle vores engagement i den tredobbelte bundlinje og invitere alle vores kunder og partnere til at deltage i denne mission sammen med os.

Kom og hils på os i vores flotte, lyse nye lokaler. Book en demo, så kigger vi sammen på, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan din virksomhed kan gøre en forskel.  

 

20230904_134330
20230904_134508

Vores nye adresse i København

Vores kontor i København er centralt placeret ved metrostationen Islands Brygge i 8 etagers ejendommen "Metropolen", der er tegnet af CF Møller Architects