<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

CRM-system

SALG, MARKEDSFØRING OG KUNDESERVICE

CRM fra Amesto.

Vi giver dig indsigt i, hvordan du får de rigtige kunder, og får dem til at elske dig.

Hvorfor CRM?

CRM kan hjælpe dig med at nå dine vigtigste mål!

En af hovedårsagerne til, at mange virksomheder ikke får det ønskede afkast, af deres investering i CRM, er, at de ikke klart har defineret, hvorfor de har valgt at investere i et CRM-system, og hvilke mål der skal nås.

En anden vigtig grund er, at mange virksomheder håber, at CRM-systemet vil gøre det hele lidt bedre, men uden at afgrænse eller fokusere på, hvad der egentlig er vigtigt.

Et CRM-system kan ikke løse alt, så vi defineret fire forskellige områder, hvor vi ved, at systemet kan hjælpe dig med at nå dine mål.

  • Øget kundetilfredshed
  • Øget salg til nye kunder
  • Øget salg til eksisterende kunde
  • Øget effektivitet og bedre struktur

Hvis du ikke ved, hvor du skal hen, er det lige meget, hvilken vej du går.

Kan du med hånden på hjertet svare på, hvorfor du har et CRM-system i din virksomhed? Spørger vi 10 forskellige brugere i din virksomhed – får vi så det samme svar?

Hvis du overvejer at anskaffe dig et CRM-system – ved du så også hvad du vil ønsker opnå af resultater? For at komme i den rigtige retning, skal du ikke kun vide, hvor du skal hen - du skal også vide hvor du starter. Måler du på kundetilfredshed? Ved du, hvad dine kunder synes om dig? Følger du op på, hvor mange kundebesøg sælgerne foretager?

Vi har udviklet en unik metode til at kortlægge din virksomheds udfordringer og muligheder med CRM. Denne undersøgelse giver dig svarene på, hvor du skal hen – og hvilken vej du skal gå. Hvad er vigtigst for dig, hvilke udfordringer er de største eller hvor du finder de lavest hængende frugter?

HELT ÆRLIGT - HVORFOR HAR DU ET CRM-SYSTEM?

Kan du svare på, hvorfor du har et CRM-system? Og spørger vi 10 forskellige medarbejdere hos dig - får vi så det samme svar?.

HVILKE RESULTATER VIL DU OPNÅ?

Hvis du overvejer at anskaffe dig et CRM-system – ved du, hvilke resultater du ønsker at opnå? Det vigtigste ved et CRM-system er, at det hjælper dig og dine brugere med at nå deres mål, ikke antallet af funktioner i systemet.

KORTLÆG UDFORDRINGER OG MULIGHEDER

Amesto har udviklet en unik metode til at kortlægge udfordringer og muligheder med CRM. Denne undersøgelse vil give dig svar på, hvor du skal hen, og hvilken vej du skal gå. Hvad er vigtigst for dig? Er det kundetilfredshed eller salg, eller er struktur og effektivitet som er udfordringen?

HVOR KOMMER DU FRA, OG HVOR SKAL DU HEN?

For at få en god vejledning skal du ikke kun vide, hvor du skal hen – du skal også finde ud af, hvor du skal starte.

HAR DU NOK INDSIGT?

Ved du, hvor mange der besøger din hjemmeside, og hvor mange der bliver konverteret til leads? Måler du på kundetilfredshed i dag? Ved du, hvad kunderne synes om dig? Følger du op på, hvor mange kundebesøg sælgerne foretager? Hvor lang tid tager det for kundeservice at løse en sag?

HAR DU BRUG FOR FLERE GODE RÅD?

Vi hjælper dig med at finde den rigtige vej til succes med CRM.
Technology62_670x970

SUPEROFFICE

CRM fra Amesto

Amesto har defineret fire forskellige områder, som vi ved vil hjælpe dig med at få succes med din CRM-investering. Du kan læse mere om de forskellige løsninger nedenfor. Du vælger selv, hvilken løsning der passer til dig, alt efter hvilke mål du ønsker at opnå. Vi anbefaler, at du fokuserer på ét mål ad gangen.
 
SuperOffice er kernen i vores CRM-løsninger. Vi har valgt SuperOffice, fordi det er et brugervenligt og cloud-baseret system, der er nemt at tilpasse til forskellige behov. Vi har også etableret samarbejde med flere forskellige aktører, som styrker vores tilbud på hvert enkelt område for at give dig den bedste brugeroplevelse.

Effektivitet og struktur

Hvor lang tid tager det at gennemføre en supportsag, finde et tidligere fremsendt tilbud, eller en underskrevet aftale? Et CRM-system kan ikke rette alting op med et trylleslag. Men på nogle identificerede områder kan det gøre tingene meget bedre.

Øget kundetilfredshed

God kundeservice handler om at besvare alle henvendelser, så snart de ankommer. I dagens marked forventes det, at du er tilgængelig overalt, og har det fulde overblik. Brug CRM til at øge produktiviteten ved at strømline, hvordan du opbevarer og bruger information.
Øget kundetrilfredshed
Effektivitet og struktur

Mersalg til eksisterende kunder

Langt de fleste virksomheder kan øge deres salg til eksisterende kunder, på mange forskellige måder. Der er virksomheder, der elsker deres eksisterende kunder ihjel, men for 99% af os, gælder det at vi kan behandle eksisterende kunder både mere og bedre.

Vind nye kunder

Alle ønsker og har brug for flere nye kunder. Men er det muligt at lave en formel til at bestemme, hvilke af dine potentielle kunder, som er klar til at købe?

Gratis Guide

En komplet guide til valg af nyt CRM System.

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.