<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Vind nye kunder

CRM-SYSTEM

Vind nye kunder.

Vi leverer CRM-salgsværktøjer og motivationsværktøjer, der giver dig fuld kontrol og strømliner salgsprocessen. Hver salgsproces er forbundet med specifikke aktiviteter og dokumenter. Med det rigtige salgsværktøj kan du gennemføre salg på kortere tid og samtidig udvikle dine kunder. Se vores prisvindende løsning, der håndterer salgs- og marketingprocesser.

SuperOffice CRM kan give

Øget salg til nye kunder.

For dig er det nok vigtigt at forenkle og tage hånd om hele salgsprocessen. Det er ikke nok at finde kunder, det er mindst lige så vigtigt at fastholde og videreudvikle dine kunder, da det er en forudsætning for vækst. Derfor har vi en filosofi om, at salgssystemet ikke kun skal effektivisere hverdagen, men at det også skal være sjovt at bruge for den enkelte – bred anvendelse er en forudsætning for succes med CRM.

Gratis Guide

En komplet guide til valg af nyt CRM-System.

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.

Hvad driver dit nye kundesalg?

Hvad skal du bruge for at nå dine mål?

At få nye kunder er en videnskab, og tilgangen ser forskellige ud for forskellige virksomheder og enkeltpersoner. Det er alt for ofte noget, der tager tid og kræver vedholdenhed og en veldefineret strategi og handlingsplan. Vi tror også på, at det kræver fokus, motivation og mulighed for hele tiden at se, hvordan det går. Ikke kun i forhold til det faktiske salg, men i endnu højere grad med de aktiviteter, der driver salget.

Vi mener generelt, at det er vigtigt at du definere din målgruppe. Tag udgangspunkt i historiske data; hvor har du haft succes i fortiden? I hvilket segment og størrelse er dine allerbedste kunder? Find herefter lignende virksomheder (tvillingeselskaber)  og lad dette være din målgruppe.

Beslut dig for, at du fx. vil vinde 10 % af disse kunder. Kategoriser dem i dit CRM-system, opsæt en marketingplan. Beslut dig for, hvilke strategier du tror, der vil tage dig mod målet. Identificer de primære aktiviteter, som du skal gøre mere af.

Med SuperOffice CRM får du et fantastisk værktøj til at styre din pipeline og til at analysere dine salg, således at du kan gøre mere af det som lykkedes..
 
Et godt overblik over din pipeline hjælper dig også med at lave mere præcise forecasts, planlægge aktiviteter og opfølgninger, lave tilbud og dermed lukke flere salg.
 
Præsentér dine strategier og handlingsplan for en CRM-udbyder, og bed dem om at vise, hvordan de kan hjælpe dig med at realisere dine strategier gennem deres løsning. Fortæl ikke leverandøren hvilke løsninger og funktioner du ønsker, det er faktisk deres opgave.

Er du unik i forhold til dine strategier og din handlingsplan? Det tror vi ikke på. Bygg ikke løsninger, der passer til undtagelserne. Vi tror på, at vi kan hjælpe dig med standardiserede løsninger, for at nå målet med en lille indsats.
 

Vores bud på en løsning til øget salg til nye kunder indeholder: 

  • SuperOffice CRM til kundestyring og salgsstøtte 
  • Integration til Bisnode for kortlægning af markedspotentiale og målgruppe
  • Rapporter via Power BI

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.