Forretningssystemer

Automatisér dine processer med de rigtige løsninger

Forretningssystemer

Automatisér dine processer med de rigtige løsninger

Forretningssystemer

Forretningssystemer

ERP, CRM, HRM og BI

Amesto Solutions leverer forretningssystemer som effektiviserer små og store virksomheder i hele Norden. Vi er totalleverandør inden for ERP, CRM og HRM og er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler med mere end 20 års erfaring.

 

ERP-system

Nyt ERP-system? Amesto Solutions leverer komplette løsninger inden for økonomi, logistik, indkøb og rapportering med al den funktionalitet du har brug for til at drive din forretning effektivt. Vi samarbejder med førende softwareproducenter og er Nordens største Visma-partner.
ERP-system

CRM-system

På jagt efter et CRM-system som understøtter forretningsprocesser inden for salg, markedsføring og kundeservice? Amesto Solutions er den førende forhandler af SuperOffice CRM med tilhørende tjenester, tillægssoftware og support.
CRM-system

HRM- og lønsystem

Amestos personalesystem er 100% integreret med alle lønsystemer og giver dig fuldt overblik over alle aspekter af medarbejderrejsen.
HRM-system
 

BI- og rapporteringssystem

Amesto leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) som giver dig mulighed for enkelt at hente de rapporter, som giver dig fuld styring og kontrol over din virksomhed.
BI og rapportering