Business Intelligence

Din partner indenfor

Business Intelligence.

Din partner indenfor

Business Intelligence.

Rådgivning og udvikling

Business Intelligence

Uanset om du har brug for hjælp til datavisualisering, datawarehouse design, virksomhedsrapportering eller tilpassede dashboards, kan vi hjælpe dig. Ud over BI-software har vi et antal konsulenter og stor erfaring indenfor Business Intelligence.

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre dette tilgængeligt på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan få den indsigt, de har brug for. Lad os hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger for din virksomhed.

BI-rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.
BI-rådgivning

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.
Dashboards
 

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Datawarehouse
 

AI & Data Science

Vi har konsulenter som er specialister indenfor kunstig intelligens/AI, analytics og maskinlæring. Vi kan hjælpe dig med at bruge dine data til at understøtte ændringsprocesser og digitalisering samt til at skabe øget værdi i din forretning.
AI & Data Science
 

Data Specialister

Vores højt udannede Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælper dig til at bruge data til at understøtte forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har erfaring fra såvel drift som forskning.
Data Specialister

BI- og rapporteringssystem

Amesto leverer rapporterings- og analysesystemer (Business Intelligence) som giver dig mulighed for enkelt at hente de rapporter, som giver dig fuld styring og kontrol over din virksomhed.
BI og rapportering

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig