Søge hjemmeside:

nature25_2120x670 (1)

AMESTO SOLUTIONS - DIN PARTNER INDENFOR

Business Intelligence.

  

SIMPLE SOLUTIONS

Vi tilbyder rådgivning og udvikling indenfor Business Intelligence.

Uanset om du har brug for hjælp til datavisualisering, datawarehouse design, virksomhedsrapportering eller tilpassede dashboards, kan vi hjælpe dig til at få implementeret et BI-system som passer til dine behov. Ud over BI-software har vi et antal konsulenter og stor erfaring indenfor Business Intelligence.

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre dette tilgængeligt på en BI-platform, på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan få den indsigt, de har brug for. Lad os hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger for din virksomhed.

BI-Rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.

PowerAnalyze

PowerAnalyze er en BI-løsning udviklet specielt til dig som har Visma Business eller Visma.net. Løsningen er en færdig pakke med de vigtigste rapporter, som du måtte have brug for, tilgængelig på alle platforme, tilpasset forskellige roller.
Kvadratisk 466x466 jens-kreuter-GAPfhkgmZlQ-unsplash-1
Architecture46_466x466

ONESTOP REPORTING

OneStop Reporting (OSR) er en webbaseret BI-løsning til rapportering, budgettering og analyse. OSR komme med en række standardrapporter og det er nemt at bygge flere. OSR er fuldt integrerbart med alle markedets førende ERP-systemer, herunder naturligvis Visma Business og Visma.net.

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.

Procesanalyse

Agilon - Process Intelligence, er en løsning til automatisk at visualisere procesflow og identificere muligheder for forbedringer baseret på data logget i de operationelle IT-systemer.

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Architecture62_466x466
Architecture67_466x466

AI & DATA SCIENCE

Vi har konsulenter som er specialister indenfor kunstig intelligens, AI, analytics og maskinlæring. Vi kan hjælpe dig med at bruge dine data til at understøtte ændringsprocesser og digitalisering samt til at skabe øget værdi i din forretning.

Data Specialister

Vores højt udannede Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælper dig til at bruge data til at understøtte forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har erfaring fra såvel drift som forskning.

VIL DU VIDE MERE OM HVORDAN?

Vi kan hjælpe din virksomhed til ny indsigt!

Amesto har en afdeling, dedikeret til Big Data og IoT Analytics. Vi er en af ​​de få rene tjenesteudbydere i Norden på dette område. Vores Data Specialister har baggrund fra kvantitativ forskning kombineret med bred praktisk erfaring fra erhvervslivet. Lad os tage en snak!