<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Business Intelligence

DIN PARTNER INDEN FOR

Business Intelligence.

Hos Amesto har vi mange konsulenter, som er specialiserede i Business Intelligence (BI). Vi arbejder kun med implementering af BI-løsninger fra de førende softwareleverandører på markedet.

Rådgivning og udvikling

Business Intelligence.

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder, for derefter at kompilere og gøre denne tilgængelig, så beslutningstagere på alle niveauer kan træffe bedre beslutninger.

Alle gode BI-løsninger har brug for retning. Den finder vi ved at lytte til kundens behov og se på deres muligheder.

Når vi kender målsætningen med at implementere en Business Intelligence-løsning og værdien af ​​løsningsalternativer, kan vi lave en plan for implementeringen. Den plan er baseret på så forskellige elementer som forretningsprocesser og strategi, via teknologi og arkitektur, helt frem til sikkerhed, kompetence og træning.

VI HAR DEN NØDVENDIGE EKSPERTISE.

BI-løsninger er afhængige af et godt samarbejde mellem virksomhedsledere, rådgivere og teknologer. I sjældne (og simple) tilfælde kan de sidste to roller dækkes af én person. Normalt er der flere konsulenter involveret i BI-projekter, med ganske forskellige kernekompetencer.

Det er ikke givet, at en compliance-ekspert er god til visualisering eller omvendt. Blandt teknologer er front-end og back-end kompetence ofte ujævnt fordelt. I dag ønsker mange også rapporter om fremtiden eller forklaringer på begivenheder i fortiden. Så har BI-teamet brug for ressourcer med ekspertise inden for data science. Vores data scientists har alle en PHD og er teknologi-agnostiske. Det betyder, at de bruger den teknologi, der bedst løser det pågældende problem.

BI-Rådgivning

Vores BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjælpe dig med indsigt og fuld kontrol over dine økonomiske tal. Derudover kan vi hjælpe med opsætning af datavarehuse og data science services.

Power-BI

Power-BI er en cloud-baseret business intelligence-løsning, der giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på din virksomheds data. Løsningen er udviklet af Microsoft.

PowerAnalyze

PowerAnalyze er en BI-løsning udviklet specielt til dig som har Visma Business eller Visma.net. Løsningen er en færdig pakke med de vigtigste rapporter, som du måtte have brug for, tilgængelig på alle platforme, tilpasset forskellige roller.

VIL DU VIDE MERE OM HVORDAN?

Vi kan hjælpe din virksomhed til ny indsigt!

Amesto har en afdeling, dedikeret til Big Data og IoT Analytics. Vi er en af ​​de få rene tjenesteudbydere i Norden på dette område. Vores Data Specialister har baggrund fra kvantitativ forskning kombineret med bred praktisk erfaring fra erhvervslivet. Lad os tage en snak!