<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Paperflow

SIMPLE SOLUTIONS

Paperflow.

Bring flow til din virksomhed med AI-drevet datafangst af din scanning og behandling af alle dine dokumenter.

#dokumenthåndtering

Effektiviser hverdagen med AI-drevet datafangst af din scanning.

Paperflow har i mange år arbejdet med IT-, økonomi- og arbejdsgangssystemer, og oplevet, at manuel indtastning af dokumenter var både tidskrævende og vanskeligt, og de har sat sig for at ændre det.

Mange virksomheder bruger i dag meget tid på manuel håndtering af indgående fakturaer, fordeling af fakturaer til godkendere, match af indkøbsordrer, kontering og bogføring  samt betaling af disse efter godkendelse – Dette giver et stort tids- og ressourceforbrug.

Vil du automatisere dit fakturaflow? Paperflow kan hjælpe dig.

Besøg Paperflow-hjemmesiden

Amesto Solutions og Paperflow.

Amesto har i samarbejde med Paperflow lavet en integration til Visma Business, som automatisk aflæser alt relevant data fra bilag og kvitteringer uanset format med 100% nøjagtighed, så digitalisering af dit workflow og ERP-system bliver komplet.

Paperflow er den eneste løsning på markedet, der kan garantere afløftet data med 100% korrekthed. Det er en nem og hurtig måde at komme i gang med digitaliseringen af bogholderiet.

Læs mere om Paperflow

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os