<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 1 Toppbanner austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash 1920x1080-1

SIMPLE SOLUTIONS

Oneflow.

Oneflow er en af ​​de førende SaaS-platforme til kontraktautomatisering på det nordiske marked. 

#CRM

Med Oneflow er det nemt at få underskrevet dine kontrakter.

Oneflow blev grundlagt i Stockholm i 2012 med ét mål – at genopfinde kontrakten. Gøre det så smart, hurtigt og fleksibelt, at kontraktoplevelsen føles som magi. Siden da har de åbnet kontorer i Oslo, Helsinki, London, Paris og Amsterdam og vokset til over 175 ansatte. I dag hjælper de både små og store teams rundt om i verden med at arbejde sikkert og effektivt med deres vigtigste aktiver. På den måde kan de fokusere på det, de er bedst til.

Oneflow er en platform for fuldt digitale contractor, der automatiserer hele kontraktprocessen. Opret kontrakter fra skabeloner, forhandl i realtid direkte i browseren og underskriv med juridisk bindende e-signaturer. Administrer og modtag påmindelser om vigtige kontrakthændelser, analyser kontraktstyring og integrer med CRM. Alt på ét sted. 

Læs mere om Oneflow på deres hjemmeside

Amesto Solutions og Oneflow

Samarbejdet mellem Amesto og Oneflow, betyder at kontraktsigneringen nu kan integreres til CRM systemet SuperOffice, således at du får effektiviseret dit kontraktflow.

Amesto Solutions sælger en App til integration, så du kan sende dine PDF-filer direkte fra SuperOffice til underskrift. 

Læs mere om Oneflow

 

oneflow2

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS