<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Aritma (ZData)

SIMPLE SOLUTIONS

Aritma.

Aritma (tidligere ZData) blev etableret i 1990 og har specialiseret sig i udvikling af alle former for elektroniske bankløsninger til erhvervslivet. 

#WEBLØSNING

Aritma former fremtidens finansløsning.

Aritma leverer en platform for finansielle applikationer og API'er til det nordiske erhvervsmarked. Platformen forbinder regnskabssystemer og andre finansielle aktører med banker og tilbyder værdiskabende tjenester og databerigelse. Siden 1990 har Aritma forenklet virksomhedernes hverdag ved at levere løsninger, der automatiserer betalingsflow, bogføring og kontrol af konti. Vores løsninger er integreret i en række økonomisystemer.

Besøg Aritma's hjemmeside

Amesto Solutions og Aritma

Aritma leverer løsninger uanset ERP-system og bankforbindelse og har dermed en unik tilgang til, hvordan vi kan hjælpe med at effektivisere din forretning. Aritma har leveret fuldt integrerede løsninger inden for betalingstjenester og afstemningsløsninger til Visma siden 1999 og er i dag en officielt godkendt tredjepartsleverandør til Visma.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os