<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

eMarketeer

SIMPLE SOLUTIONS

eMarketeer.

eMarketeer blev grundlagt på den overbevisning, at det at skabe virkelig fantastisk markedsføring skulle være nemt, sjovt, effektivt og muligt for alle. Alt hvad vi gør er rodfæstet i disse grundantagelser. eMarketeers alt-i-en tanke strømliner måden leads bliver skabt på og måden du skaber mere salg.

#CRM

eMarketeer gør markedsføring nemt, sjovt og effektivt.

eMarketeer er passionerede omkring markedsføring – så enkelt er det. Måden mennesker connecter, træffer beslutninger på, reagerer når de bliver påvirket og måden virksomheder kan følge med i og op på alt det – det er det de går op i.

Uanset om du er en del af en lille eller en stor virksomhed, så er der så mange nye og spændende måder, du kan skabe forbindelse og relation til dine kunder på. eMarketeer bringer mennesker tættere på de brands og produkter som de interesserer sig for, ved at gøre disse virksomheder bedre til at forstå kunderne og engagere dem. eMarketeer giver dig værktøjet – du kommer med ideerne!

Læs mere om eMarketeer på deres hjemmeside

Amesto Solutions og eMarketeer

eMarketeer kan integreres til CRM systemet SuperOffice, således at du får effektiviseret din markedføring og dermed skabt mere salg.

Amesto Solutions sælger produktet eMarketeer, en cloud-baseret software inden for marketing, event management, e-mail marketing og kundekommunikation.

Læs mere om eMarketeer

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS