<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto_000335

AMESTO SOLUTIONS

Nyheder.

Her kan du følge med i alt det spændende, som sker hos Amesto, Visma og SuperOffice inden for ERP, BI, AI og CRM. 

23. maj 2024 | Business NXT blev lanceret med pomp og pragt

Den 23. maj blev nyeste ERP-system fra Visma - Business NXT - lanceret ved et storstilet event i Visma House i København. Her er en billed- og videoreportage fra en af årets nok vigtigste begivenheder inden for ERP.

Visma_240523_181340_CR_4500px

7. marts 2024 | Årets Visma Excellence Partner 2023: Amesto Solutions

Prisen "Årets Visma Excellence Partner" er netop blevet uddelt af Visma og går til Amesto Solutions.

team

5. februar 2024 | Skab konkurrencefordele med forretningssystemer i skyen

Skal din virksomhed modernisere forretningssystemet? Her forklarer David Berge Frogner, hvordan Amesto hjælper virksomheder med traditionelle ERP-løsninger og migration til Business NXT, samt hvilke fordele det giver.

En stor, rosa blomst

16. oktober 2023 | Nyeste cloudbaserede ERP fra Visma: Business NXT

Oplev Vismas nyeste cloudbaserede forretningssystem Business NXT! Vi er stolte af at introducere en helt ny æra inden for ERP med lancering af Business NXT, til nye og ikke mindst eksisterende kunder i Danmark.

logo-businessnxt400px

27. SEPTEMBER 2023 | Maksimer din SuperOffice-løsning med HubSpot og Power BI

I en tid præget af usikkerhed er det naturligt at fokusere på, hvordan vi som virksomheder får maksimalt afkast af vores eksisterende CRM-løsning - fremfor at kaste os ud i større og mere risikofyldte investeringer i nye systemer. Lad os derfor se på, hvordan du som beslutningstager får mest mulig værdi ud af din nuværende SuperOffice CRM-løsning.

superoffice-uggla

14. SEPTEMBER 2023 | Styrk din virksomhed med ekspertrådgivning og tilskud fra SMV:Digital

Forretningskonsulent og Manager ERP i Amesto Solutions, Jesper Nielsen, er godkendt som rådgiver af SMV:Digital. Dermed cementerer vi Amesto Solutions position som en kompetent partner for virksomheder i alle størrelser. Vi ser frem til at hjælpe flere virksomheder på deres vej mod en succesfuld digital transformation.

EH_Midtjylland_RGB_pos

4. september 2023 | Vi mødes i People, Planet og Profit

Gennem vores mødelokaler i København, "People, Planet og Profit", ønsker vi at formidle vores engagement i den tredobbelte bundlinje og invitere alle vores kunder og partnere til at deltage i denne mission sammen med os.

20230904_134508

13. december 2022 | SuperOffice Sharepoint Integration

Indfør ægte dokumentsamarbejde og informationsdeling på tværs af hele organisationen gennem brug af SuperOffice CRM sammen med Microsoft365 og få en mere effektiv hverdag.

eden-constantino-iJg1YzsEfqo-unsplash

29. september 2022 | PARTNERAFTALE MED HUBSPOT.

Vi styrker nu vores forretningsområde og serviceudbud inden for CRM og inbound marketing. Med en ambition om at kunne tilbyde vores kunder komplet systemsupport for den bedste købs- og kundeoplevelse, har vi indgået en partneraftale med HubSpot.

Esben Arnøy Jørgensen

9. september 2022 | EAZYSTOCK OG AMESTO I NYT PARTNERSKAB

EazyStock har indgået et partnerskab med Amesto Solutions om at samarbejde omkring løsninger indenfor indkøb og lageroptimering.

Eazystock og Amesto har indgået partneraftale

13. juli 2022 | FRA BÆREDYGTIGHED TIL IMPLEMENTERINGSKRAFT

For at være en attraktiv arbejdsplads, en attraktiv samarbejdspartner eller en attraktiv social aktør skal virksomhederne selv tage en aktiv rolle og løfte vigtige områder. Dette talte Amesto TechHouse CEO Kristine Hofer Næss mere om, da hun besøgte podcasten BearingPoint Talks.

KHN - CEO

9. juni 2022 | Den største satsning for Visma i Danmark

Topchef Lars Engbork kalder Visma.net for den største satsning herhjemme i Visma Software-regi. Han forventer samtidigt en fordobling af kunderne i løbet af det næste år.

Lars

27. maj 2022 | Slut med analoge bilag og fakturaer

Folketinget har den 26. maj 2022 vedtaget en ny bogføringslov. Den mest markante ændring er et krav om digitalisering af fakturaer, bilag og regnskaber for regnskabspligtige virksomheder, samt privatejede virksomheder med en nettoomsætning over 300.000 kr. om året.

Bogføringslov

25. maj 2022 | Visma sætter skub i Visma.net

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

larsengborg

3. april 2022 | BI-delen af Amesto Firstpoint fusioneres med Amesto Solutions

"Vi er utrolig glade for at byde BI-delen af ​​Amesto Firstpoint velkommen til Amesto Solutions. Vi har fokuseret på indsigt og BI, men det er kun med Amesto Firstpoint på holdet, at vi vil kunne tage indsigten til nye højder. Med indsigt som spydspids vil vi facilitere, at vores kunder kan træffe bedre valg, både for lønsomhed, mennesker og miljø."

Technology31_2120x900