<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto Solutions

Nyheder

Her kan du læse nyheder om og fra Amesto, Visma, SuperOffice, ERP, CRM, Bi m.v.

Topchef om ny ERP-platform: Den største satsning i Danmark for Visma Software

Topchef Lars Engbork kalder Visma.net for den største satsning herhjemme i Visma Software-regi. Han forventer samtidigt en fordobling af kunderne i løbet af det næste år.

Lars Engbork

Ny bogføringslov: Slut med analoge bilag og fakturaer

Folketinget har den 26. maj 2022 vedtaget en ny bogføringslov. Den mest markante ændring er et krav om digitalisering af fakturaer, bilag og regnskaber for regnskabspligtige virksomheder, samt privatejede virksomheder med en nettoomsætning over 300.000 kr. om året.

Bogføringslov

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

larsengborg

BI-området i Amesto Firstpoint fusioneres med Amesto Solutions

"Vi er utrolig glade for at byde BI-delen af ​​Amesto Firstpoint velkommen til Amesto Solutions. Vi har fokuseret på indsigt og BI, men det er kun med Amesto Firstpoint på holdet, at vi vil kunne tage indsigten til nye højder. Med indsigt som spydspids vil vi facilitere, at vores kunder kan træffe bedre valg, både for lønsomhed, mennesker og miljø."

Technology31_2120x900