<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

AMESTO SOLUTIONS

Nyheder.

Her kan du læse nyheder om og fra Amesto, Visma, SuperOffice, ERP, CRM, BI m.v.

13. juli 2022 | FRA BÆREDYGTIGHED TIL IMPLEMENTERINGSKRAFT

For at være en attraktiv arbejdsplads, en attraktiv samarbejdspartner eller en attraktiv social aktør skal virksomhederne selv tage en aktiv rolle og løfte vigtige områder. Dette talte Amesto TechHouse CEO Kristine Hofer Næss mere om, da hun besøgte podcasten BearingPoint Talks.

KHN - CEO

9. juni 2022 | Den største satsning for Visma i Danmark

Topchef Lars Engbork kalder Visma.net for den største satsning herhjemme i Visma Software-regi. Han forventer samtidigt en fordobling af kunderne i løbet af det næste år.

Lars Engbork

27. maj 2022 | Slut med analoge bilag og fakturaer

Folketinget har den 26. maj 2022 vedtaget en ny bogføringslov. Den mest markante ændring er et krav om digitalisering af fakturaer, bilag og regnskaber for regnskabspligtige virksomheder, samt privatejede virksomheder med en nettoomsætning over 300.000 kr. om året.

Bogføringslov

25. maj 2022 | Visma sætter skub i Visma.net

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

larsengborg

3. april 2022 | BI-delen af Amesto Firstpoint fusioneres med Amesto Solutions

"Vi er utrolig glade for at byde BI-delen af ​​Amesto Firstpoint velkommen til Amesto Solutions. Vi har fokuseret på indsigt og BI, men det er kun med Amesto Firstpoint på holdet, at vi vil kunne tage indsigten til nye højder. Med indsigt som spydspids vil vi facilitere, at vores kunder kan træffe bedre valg, både for lønsomhed, mennesker og miljø."

Technology31_2120x900