<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

BI

BI-området i Amesto Firstpoint fusioneres med Amesto Solutions.

3. april 2022

Den 1. januar 2022 blev BI-afdelingen i Amesto Firstpoint en del af Amesto Solutions.

Software i skyen har gjort det nemt at implementere nye systemer, der løser driftsmæssige udfordringer for virksomheden. Men med et stigende antal systemer bliver det ofte kompliceret og tidskrævende at træffe gode, computerdrevne beslutninger. Microsofts cloud-baserede business intelligence-platform løser disse udfordringer bedre end noget andet værktøj på markedet.

Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at tage bedre, datadrevne beslutninger, da de indbyggede rapporteringsmuligheder i ERP-systemet sjældent er nok. Hos Amesto Solutions har vi været i stand til at tilbyde PowerAnalyze til vores ERP- og CRM-kunder siden 2020. Dette er en standardiseret analyse- og rapporteringsløsning bygget på Microsoft Power BI.

Amesto Firstpoint har på sin side fokuseret på Business Intelligence som fag og leveret indsigtsløsninger til flere af Nordens førende virksomheder. Initiativet blev startet i 2013 med det formål at levere datadrevet indsigt i grænsefladen mellem teknologi og forretning. De tilbyder analyser og dashboards, uanset ERP-udbyder og antal datakilder. Firstpoint opererer efter mottoet "business value first" og har udviklet en leveringsmetodik, der er orienteret omkring dette.

Firstpoint er Microsofts guldpartner på Data Platform og Data Analytics og har leveret PowerBI-løsninger siden 2015. De er i dag et af de bedste faglige miljøer for økonomisk analyse og finansiel rapportering i PowerBI. Det gør dem til et rigtig godt "match" med Amesto Solutions, som er forhandler af Visma ERP og SuperOffice CRM. Med denne fusion vil vi kunne tilbyde moderne BI til alle vores kunder og tage arbejdet med PowerAnalyze til næste niveau. Med Amesto Firstpoint på holdet får vi indsigt som vores spydspids og indtager en stærkere position inden for indsigt og BI-løsninger.

"Vi er utrolig glade for at byde BI-delen af ​​Amesto Firstpoint velkommen til Amesto Solutions. Vi har fokuseret på indsigt og BI, men det er kun med Amesto Firstpoint på holdet, at vi vil kunne tage indsigten til nye højder. Med indsigt som spydspids vil vi facilitere, at vores kunder kan træffe bedre valg, både for lønsomhed, mennesker og miljø."
- Kristine Hofer Næss, CEO, Amesto TechHouse

"Vi ser frem til de nye muligheder, dette skaber, og har høje forventninger til, hvad vi kan opnå sammen med forretningsområderne ERP og CRM. Fuldskala BI- og analyseløsninger har tidligere været forbeholdt de største virksomheder, men nu ser vi, at BI er blevet allemandseje. Med Microsofts cloudplatform og PowerAnalyze kan vi levere forretningsværdi hurtigt til virksomheder i alle størrelser. Vi ser frem til at hjælpe flere af Amesto Solutions' kunder med øget indsigt og datadrevne beslutninger."
- Endre Markussen, COO, Amesto Firstpoint

Som et yderligere skridt i at øge vores kunders forretningsværdi har Amesto også for nylig opkøbt den svenske virksomhed Agilon, som leverer procesintelligensløsninger til at identificere procesforbedringer.  Hvis det ikke er nok, så kan Amesto Solutions også via søsterselskabet Amesto NextBridge levere løsninger indenfor kunstig intelligens (AI) og maskinlæring.

Vil du vide mere, så kontakt Endre Markussen direkte, eller kontakt Amesto Solutions på mail med eventuelle spørgsmål.

#ASKMORE

Vil du vide mere om hvad vi tilbyder?

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre dette tilgængeligt på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan få den indsigt, de har brug for. Lad os hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger for din virksomhed.