Rådgivning indenfor BI

Strategi og roadmaps

BI-rådgivning.

Strategi og roadmaps

BI-rådgivning.

Har du behov for at få øget indsigt i din virksomhed?

Business Intelligence rådgivning.

Alle ved, at nøgletaler dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal. Derudover kan vi hjælpe med forudsigelses- og datavidenskabstjenester, maskinlæring og kunstig intelligens

Business Intelligence og analyse bruges til at få bedre grundlag for beslutningstagning og indsigt i forretningsbehov. Vores konsulenter arbejder med rådgivning og systemudvikling. For eksempel kan det være rådgivning og strategiudvikling inden for dine forretningsforløb eller ledelse og organisationsudvikling.

BI- og rapporteringssystem

Amesto leverer rapporterings- og analysesystemer (Business Intelligence) som giver dig mulighed for enkelt at hente de rapporter, som giver dig fuld styring og kontrol over din virksomhed.
BI og rapportering
 
 

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Datawarehouse

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.
Dashboards
 

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper vores kunder med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige...
AI rådgivning

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Maskinlæring og AI