<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Technology87_2120x900

FÅ ØGET INDSIGT MED

BI-rådgivning.

SIMPLE SOLUTIONS

Få øget indsigt i din virksomhed med Business Intelligence rådgivning.

Alle ved, at nøgletaler dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal. Derudover kan vi hjælpe med forudsigelses- og datavidenskabstjenester, maskinlæring og kunstig intelligens

Business Intelligence og analyse bruges til at få bedre grundlag for beslutningstagning og indsigt i forretningsbehov. Vores konsulenter arbejder med rådgivning og systemudvikling. For eksempel kan det være rådgivning og strategiudvikling inden for dine forretningsforløb eller ledelse og organisationsudvikling.

Kvadratisk 466x466 m-b-m-ZzOa5G8hSPI-unsplash

ONE STOP REPORTING

One Stop Reporting (OSR) er en webbaseret BI-løsning til rapportering, budgettering og analyse. OSR komme med en række standardrapporter og det er nemt at bygge flere. OSR er fuldt integrerbart med alle markedets førende ERP-systemer, herunder naturligvis Visma Business og Visma.net.

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.
Kvadratisk 466x466 surface-ksAwrlBLDn8-unsplash-1

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper dig med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige.
Kvadratisk 466x466 thought-catalog-UK78i6vK3sc-unsplash-1-1

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Kvadratisk 466x466 yuyeung-lau-lr5mTjURI5c-unsplash

"Med PowerAnalyse har vi fået et godt ”out-of-the-box” værktøj til at understøtte vores opfølgninger og dermed sætte os i stand til hurtigt at kunne træffe informerede beslutninger."

 

Carsten Rytter Nygaard | Økonomidirektør