<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Guider

DOWNLOAD GRATIS

Guider til forretningslandskabet.

Få inspiration og værdifuld viden om forretningssystemer, business intelligence, CRM, salg og kundeservice.

BI-Guider

Business Intelligence og Analyse

Hvad bør du egentlig tænke på når du vælger analyseløsning?

En praktisk guide til hvordan du transformere dine data til værdifuld indsigt.

Download guiden: "Sådan vælger du analyseløsning."

ERP-Guider

Økonomi og Logistik

Derfor bør din virksomhed flytte ERP-systemet til skyen

Stadig flere virksomheder begynder nu at indse alle de fordele, der følger med at flytte deres forretningssystem til skyen. Vi giver dig 10 gode grunde til, hvorfor skyen er det bedste sted for jeres ERP.

Guide: Derfor bør din virksomhed flytte ERP-systemet til skyen.

Sådan vælger du det rigtige ERP-system

Det optimale ERP-system skal kunne digitalisere flere af virksomhedens interne opgaver, og effektivisere den daglige drift, men hvilke punkter er vigtige at forholde sig til, inden man gå i gang?

Download guiden: "Sådan vælger du det rigtige ERP-system."

5 trin til en bedre logistikløsning

Vil du gerne have et forbedret logistikflow? Så læs denne guide til hvor det bedst kan betale sig at sætte ind, og hvad det er du skal gøre.

Download guiden: "5 evalueringspunkter til en bedre logistikløsning."

CRM-Guider

Salg, kundeservice og Markedsføring

Før du vælger nyt CRM-system

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder og samarbejdspartnere. Den grundlæggende filosofi om “Customer Relationship Management” (CRM) er at opbygge bedre kundeforhold - og hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de ...

Download guiden:"Den komplette guide til valg af nyt CRM-system."

Opnå øget kundetilfredshed

20% af dine kunder tegner sig for 80% af rentabiliteten. Ved du, hvem dine 20% er, og hvad de syntes om dig? At kundetilfredshed er vigtigt for både brand og omdømme er hverken nyt eller banebrydende. Men ved du virkelig nok om dine kunder til at sikre øget vækst?

Download guiden:"Din guide til øget kundetilfredshed."

Optimer dit kundeprogram

For at få succes med kundetilfredshed er det afgørende, at du er i stand til at arbejde strategisk over tid for at pleje og udvikle dine eksisterende kunder, og en måde at gøre dette på, er ved at udvikle et kundeprogram.

Gownlad guiden:"Øg kundelønsomheden med Grow-Retain modellen."

Ask more

Øvrige guider

HVORDAN VED DU, OM DU HAR VALGT DEN RIGTIGE PARTNER?

Når du investerer i software, vælger du nemlig en "partner for life", ikke bare en leverandør. vi har samlet en guide med 10 ting du bør tænke på, ved valg af ny IT-partner.

Download guiden: "10 ting du bør tænke på, ved valg af ny IT-partner."

5 tips til bedre digitale møder

Den digitale kløft blev traditionelt betragtet som et spørgsmål om at have eller ikke have adgang, men i dag taler vi ofte om uligheden mellem dem, der har eller ikke har de teknologiske færdigheder.

Download guiden:"5 tips til hvordan du kan gennemføre bedre digitale møder."

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.