<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

DOWNLOAD GRATIS

Guider og Tjeklister

Simplifying Business

Skal du have en ny løsning?

Vi har lavet en række guides og tjeklister, som kan være nyttige for dig, der søger nye løsninger. Du kan også booke en personlig demo eller tilmelde dig et webinar, hvis det er et system eller en løsning, du vil se nærmere på. Hvis du har spørgsmål, er du bare velkommen til at kontakte os. :-)

Generelle guider

HVORDAN VED DU, OM DU HAR VALGT DEN RIGTIGE PARTNER?

Når du investerer i software, vælger du nemlig en "partner for life", ikke bare en leverandør. vi har samlet en guide med 10 ting du bør tænke på, ved valg af ny IT-partner.

5 Tips til bedre digitale møder

Den digitale kløft blev traditionelt betragtet som et spørgsmål om at have eller ikke have adgang, men i dag taler vi ofte om uligheden mellem dem, der har eller ikke har de teknologiske færdigheder.

ERP-Guider

Økonomi og Logistik

SÅDAN VÆLGER DU DET RIGTIGE ERP-SYSTEM

Det optimale ERP-system skal kunne digitalisere flere af virksomhedens interne opgaver, og effektivisere den daglige drift, men hvilke punkter er vigtige at forholde sig til, inden du går i gang?

ERP-systemguide

5 TRIN TIL EN BEDRE LOGISTIKLØSNING

Vil du gerne have et forbedret logistikflow? Så læs denne guide til hvor du skal sætte ind, og hvad du kan gøre.

Logistikguide

CRM-Guider

Salg, kundeservice og Markedsførinng

DEN KOMPLETTE GUIDE TIL VALG AF NYT CRM-SYSTEM.

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.

DEN KOMPLETTE GUIDE TIL VALG AF NYT CRM-SYSTEM

OPNÅ ØGET KUNDETILFREDSHED.

20% af dine kunder tegner sig for 80% af rentabiliteten. Ved du, hvem dine 20% er, og hvad de syntes om dig? At kundetilfredshed er vigtigt for både brand og omdømme er hverken nyt eller banebrydende. Men ved du virkelig nok om dine kunder til at sikre øget vækst?

OPNÅ ØGET KUNDETILFREDSHED

HVORDAN DU OPTIMERER DIT KUNDEPROGRAM.

For at få succes med kundetilfredshed er det afgørende, at du er i stand til at arbejde strategisk over tid for at pleje og udvikle dine eksisterende kunder, og en måde at gøre dette på, er ved at udvikle et kundeprogram.

HVORDAN DU OPTIMERER DIT KUNDEPROGRAM.

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.