<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Nature17_2120x900

#ASKMORE

Power BI.

Power BI giver dig mulighed for nemt at skabe interaktive præsentationer af data, som du kan organisere og visualisere, som du ønsker. Med Power BI er det nemmere at holde sig opdateret og løbende identificere trends.
 

BUSINESS INTELLIGENCE

Power BI.

Power BI er en Business Intelligence-løsning, der vil give dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på data. Løsningen giver mulighed for at koble information fra flere datakilder, fra forskellige systemer og platforme.

Kom i gang med Power BI.

Få indsigt i dine data med træk-og-slip, moderne datavisualiseringer og nem rapportredigering. Test gratis eller book en uforpligtende demo.

INDSIGT I HELE ORGANISATIONEN

Med Power BI kan du oprette forbindelse til hundredvis af datakilder, forenkle data-prepping og køre ad hoc-analyser. Opret overskuelige rapporter og udgiv dem til hele din organisation online. Alle kan skabe deres egne dashboards med en unik 360-graders visning.

INTEGRERET MED VISMA ERP

For mange af vores kunder vil det være et naturligt valg at bruge Microsofts teknologi til Analytics og Business Intelligence. Power BI integreres nemt med Visma.net og Visma Business. Vores ekspertise dækker SQL Server BI-funktionalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det centrale værktøj til visualisering af data.

HAR DU BEHOV FOR HJÆLP TIL AT FÅ BEDRE INDSIGT?

BI - rådgivning og design.

Business Intelligence og Analytics bruges til at opnå et bedre beslutningsgrundlag og indsigt i virksomhedens behov.

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel er der mange virksomheder, der hver uge bruger mange timer på at indberette nøgletal.

Vores BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjælpe dig med indsigt og fuld kontrol over økonomiske tal og andre relevante ledelsesparametre.

Kvadratisk 466x466 levi-loot-uywcuDU0ecM-unsplash-1

MULIGHEDER VED BRUG AF POWER BI

Værktøjet giver dig adgang til en stor mængde data (Big Data), som på en forståelig måde kan bruges til rapportering og analyse. Løsningen giver en 360 graders visning af din virksomhed og grundlag for bedre beslutninger.
Kvadratisk 466x466 touann-gatouillat-vergos-i93BSs6l2Ck-unsplash

FORDELE VED POWER BI

Fordelene ved Power BI er, at du kan visualisere data uden at skulle skræddersy din egen løsning. Data kan præsenteres i en separat WEB- eller mobilapplikation. Databasen kan også eksporteres til Excel.

ON Demand Webinar

Hvordan lykkes du med Power BI?

Dette lærer du mere om i webinaret:

  • De 3 største faldgruber, når du starter din Power BI-rejse, og hvordan du undgår dem

Bemærk - webinaret er på norsk.