<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

SO-Power BI

Maksimer din SuperOffice-løsning med HubSpot og Power BI

27. september 2023

 

Maksimer din SuperOffice-løsning med HubSpot og Power BI

I en tid præget af usikkerhed er det naturligt at fokusere på, hvordan vi som virksomheder får maksimalt afkast af vores eksisterende CRM-løsning - fremfor at kaste os ud i større og mere risikofyldte investeringer i nye systemer. Lad os derfor se på, hvordan du som beslutningstager får mest mulig værdi ud af din nuværende SuperOffice CRM-løsning. I denne artikel introducerer vi dig for to nye CRM-værktøjer fra Amesto, der kan maksimere din nytteværdi af dit CRM: Nemlig Power BI og HubSpot-integration til SuperOffice.

Power BI kvalificerer dine beslutninger

Med Power BI til SuperOffice får du et kraftfuldt værktøj, der kan forvandle fragmenterede og komplekse data til klare, sammenhængende visuelle fortællinger. Dette gør det nemmere end nogensinde at få et dybdegående overblik over din virksomheds præstationer.

HubSpot forbinder virksomhedens afdelinger

HubSpot-integrationen til SuperOffice åbner nye muligheder for at forstå og udvikle dine kunderelationer. Med HubSpot kan du ikke blot holde styr på dine leads og kunder, men også tættere integrere din virksomheds salgs- og marketingafdelinger, hvilket kan bringe jeres effektivitet til nye højder.

Hubspot
SuperOffice
Power BI

Visualiser dine data gemt i SuperOffice via Microsoft Power BI og træf bedre beslutninger.

Power BI fra Microsoft er markedets førende rapporterings- og analyseredskab, som gør det muligt at omdanne komplekse data til letforståelige visualiseringer. Integrationen mellem SuperOffice og Power BI gør det muligt at trække nøgletal direkte fra SuperOffice over fx salgsperformance eller kundetilfredshed og visualisere dem i grafer og dashboards. Det gør dine data mere præsentable, mere forståelige og mere anvendelige som beslutningsgrundlag.

Power BI er især nyttigt for ledere og beslutningstagere, der ønsker dybdegående analyser for bedre at kunne træffe de rigtige beslutninger på et velfunderet grundlag. Power BI kan ikke kun hente data fra SuperOffice, men også fra andre datakilder så som Excel. Det åbner for avanceret analyse og deling af indsigter på tværs af afdelinger jeres virksomhed.

Læs mere om Power BI til SuperOffice.  

SuperOffice og HubSpot - det perfekte makkerpar til marketing og salg

Selvom SuperOffice er et effektivt CRM-system, mangler det funktioner inden for en bestemt marketingdisciplin, hvis betydning er kraftigt stigende inden for mange brancher, nemlig inbound marketing. Inbound marketing har som et centralt element marketing automation, hvilket vil sige at mange marketingaktiviteter sker automatisk med anvendelse af teknologier som kunstig intelligens. HubSpot er en af de førende platforme inden for marketing automation og derfor et perfekt match til eksisterende SuperOffice-løsninger.

Rammen om en strømlinet salgs- og marketingproces

HubSpot og SuperOffice skaber sammen en ideel ramme for at optimere din virksomheds salgs- og markedsføringsstrategier. Med deres integration bliver det nemt at orkestrere dine inbound marketing-aktiviteter via HubSpots brugervenlige platform. Men det stopper ikke der. Alle de informationer og data, som du samler via HubSpot, kan sømløst overføres til SuperOffice, hvor de bearbejdes yderligere og indgår i virksomhedens salgsaktiviteter. På denne måde sikrer du en fuldt integreret datastrøm, der spænder fra leadgenerering til endeligt salg. Denne samlede løsning gør det muligt for dig at have en helhedsorienteret tilgang til din virksomheds vækst, hvor både salgs- og marketingteams arbejder ud fra samme, opdaterede information.

Vil du have salg og marketing til at arbejde tættere sammen?

Bliv pilotkunde

Hubspot er udviklet med fokus på kundeoplevelsen og bygget til at imødekomme dine forretningsbehov uden at tilføje kompleksitet. Uanset hvilke moduler du vælger fra Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub eller Operations Hub, får du adgang til CRM-platformen. Med en tilpasselig software og brugervenlig grænseflade kan du skabe fantastiske kundeoplevelser og forenkle arbejdet for alle dine medarbejdere.

partner-logo-hubspot