<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Dashboards

EFFEKTIV FORMIDLING AF DATA MED

Datavisualisering og dashboards.

  

Simplifying Business

Dashboards giver en bedre og nemmere formidling af data.

Formålet med datavisualisering er at vise formation effektivt og klart via forståelige dashboards. Gennem intuitive betjeningspaneler vil du være i stand til at se dine data på en bedre måde og få lettere ved at opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små mængder data, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.

Vi tilbyder tjenester inden for dashboards og datavisualisering og kan gøre dine administrations-oplysninger tilgængelige f.eks. via regelmæssige periodiske rapporter, KPI scorecards eller dashboards. Vores tjenester er velegnede til dig, som ønsker at visualisere data på en klar måde, så du får et bedre administrationsgrundlag

#ASKMORE

Hvorfor datavisualisering?

Formålet med datavisualisering er at formidle information effektivt og klart. For at gøre dette skal æstetik og funktionalitet gå hånd i hånd. Dette betyder, at datavisualisering ikke behøver at se kedeligt ud for at være funktionelt eller se ekstremt sofistikeret ud for at være æstetisk. Man er nødt til at  balancere mellem design og funktion for at formidle information effektivt og klart.

#ASKMORE

Hvorfor dashboards?

Et dashboard er "instrumentbrættet", hvor du nemt kan få et overblik over de tal, som er mest vigtige for dig. Uanset om det er dine KPI'er, andre økonomiske data, salg, pipeline eller andet, kan disse tal opsættes i et instrumentbræt. Vi kan hjælpe dig med at visualisere dine forretningsdata ved at opsætte funktionelle dashboards, der er skræddersyet til netop din virksomhed.