Effektiv formidling af data

Datavisualisering og dashboards.

Formålet med datavisualisering er at vise formation effektivt og klart via forståelige dashboards. Gennem intuitive betjeningspaneler vil du være i stand til at se dine data på en bedre måde og få lettere ved at opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små mængder data, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.

Vi tilbyder tjenester inden for dashboards og datavisualisering og kan gøre dine administrations-oplysninger tilgængelige f.eks. via regelmæssige periodiske rapporter, KPI scorecards eller dashboards. Vores tjenester er velegnede til dig, som ønsker at visualisere data på en klar måde, så du får et bedre administrationsgrundlag.

Hvorfor Datavisualisering?

Formålet med datavisualisering er at formidle information effektivt og klart. For at gøre dette skal æstetik og funktionalitet gå hånd i hånd. Dette betyder, at datavisualisering ikke behøver at se kedeligt ud for at være funktionelt eller se ekstremt sofistikeret ud for at være æstetisk. Man er nødt til at  balancere mellem design og funktion for at formidle information effektivt og klart.

Hvorfor dashboards?

Et dashboard er "instrumentbrættet", hvor du nemt kan få et overblik over de tal, som er mest vigtige for dig. Uanset om det er dine KPI'er, andre økonomiske data, salg, pipeline eller andet, kan disse tal opsættes i et instrumentbræt. Vi kan hjælpe dig med at visualisere dine forretningsdata ved at opsætte funktionelle dashboards, der er skræddersyet til netop din virksomhed.

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Datawarehouse
 

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper vores kunder med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige...
AI rådgivning
 

BI-rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.
BI-rådgivning
 

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig